Toilet ontstoppen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid al vanaf €85,- ex btw.

Toilet ontstoppen

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen en stank in uw woning. Dan is snelle actie nodig! Regio Riool beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten we uw woning weer netjes bij u achter!

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar waarop uw toilet verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of is uw riolering dieper verstopt geraakt door keukenafval. Wat het probleem ook is, waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten uw vakkundig van dienst te zijn. We mogelijk gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee we binnen enkele minuten het probleem hebben vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 gegarandeerd de beste service, elke dag van het jaar. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op middels het contact of offerte formulier.

Noodsituatie?

Heeft u een noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

WC verstopt? Snel verholpen!

Een verstopping van een WC is een veelvoorkomend probleem. Dagelijks lopen wij tegen verschillende verstopte Wc’s aan met ieder een eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en WC papier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw WC. Ook komen wij geregeld achterstallig onderhoud tegen waardoor rioleringen beschadigd raken en niet meer goed doorlopen.

Een verstopte WC blijft een vervelend voorval wat uw huishouden in de war schopt, hierom is het belangrijk dat de riooldienst snel ter plaatse is. Regio Riool is dé specialist die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werkt gaat. Met onze bus gevuld met moderne apparatuur en het beste materiaal is het ontstoppen van uw WC voor ons een routineklus.

regioriool

Voor bedrijven

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of uw toilet buiten gebruik is. Ook voor uw bedrijf staan wij 24/7 klaar met onze spoeddiensten.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw WC. Ook hebben wij de juiste materialen, kennis en specialisten in huis om uw hele riolering aan te leggen of te vervangen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Controle

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd last van een verstopte WC? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorzaak zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping vakkundig in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als je niet weet hoe je je toilet moet ontstoppen. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze specialisten. Wanneer we tijdig uw probleem kunnen verhelpen, kunnen we vaak erger voorkomen en zullen de kosten gedrukt blijven.

Onze diensten

Is uw WC verstopt?  Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatsen om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen