TOILET ONTSTOPPEN

Toilet ontstoppen? Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten, dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen en stank in uw woning. Dan is er snel actie nodig! Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten wij altijd uw woning weer netjes bij u achter!

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het kan komen door uw riolering die dieper verstopt is geraakt door keukenafval. Wat het probleem ook is, waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten u vakkundig van dienst te zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee wij binnen enkele minuten het probleem hebben vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 elke dag van het jaar gegarandeerd de beste service. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op door middel van het contact of offerte formulier.

Noodsituatie?

Rioolvliegjes bestrijden met Regioriool.nl

Heeft u een verstopt toilet? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Toilet ontstoppen

Wc verstopt? Snel verholpen!

Een verstopping in een wc is een veelvoorkomend probleem. Dagelijks lopen wij tegen verschillende verstopte wc’s aan met ieder zijn een eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw wc. Ook komen wij geregeld achterstallig onderhoud tegen waardoor rioleringen beschadigd zijn geraakt en niet meer goed doorlopen.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat uw huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel ter plaatse is. Regioriool.nl is dé specialist die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Met onze bus gevuld met moderne apparatuur en het beste materiaal is het ontstoppen van uw wc voor ons een routineklus.

Contact foto

Zelf ontstoppen

Als eerst kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een wc-ontstopper. Werkt dat niet? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Wacht vervolgens een paar minuten en trek dan pas door. Werkt dit ook niet? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen.

Regioriool.nl

Voor bedrijven

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of uw toilet buiten gebruik is. Ook voor uw bedrijf staan wij 24/7 klaar met onze spoeddiensten.

Gootsteen ontstoppen

Controle

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd last van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorzaak zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping vakkundig in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze specialisten. Als wij snel uw probleem kunnen verhelpen, kunnen ergere problemen vaak voorkomen worden en zullen de kosten gedrukt blijven.

Regioriool afbeelding banner

Toilet verstopt?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in
het ontstoppen van toiletten. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het
probleem meteen oplossen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om
contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar. 

Hoe kan u een verstopping in uw toilet voorkomen?

Een toilet verstopping voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel geen etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt?  Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baksoda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen?

We zijn gespecialiseerd in toilet ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen