Toilet ontstoppen Schiedam

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Schiedam. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Schiedam

Een verstopt toilet kan vervelende gevolgen hebben. Het toilet kan namelijk gaan overlopen en uw hele woning kan naar riool gaan ruiken. Dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw huis weer netjes achterlaten.

Er zijn verschillende redenen mogelijk waardoor uw toilet verstopt geraakt is. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het kan komen doordat uw riolering dieper verstopt is geraakt door keukenafval. Het maakt niet uit waar het probleem vandaan komt, onze vakmannen weten u altijd vakkundig van dienst te zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee wij binnen een paar minuten het probleem vastgesteld hebben. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 het hele jaar door in Schiedam met gegarandeerd de beste service. Wilt u contact met ons opnemen? Bel, Whatsapp of neem contact op door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Schiedam?

Is uw toilet verstopt en woont u in Schiedam? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Schiedam?

Een verstopping in de wc is een probleem dat op dagelijkse basis terugkomt. In Schiedam komen wij geregeld verstopte wc’s tegen. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen unieke oorzaak Een veel voorkomende reden dat een toilet verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier. Een andere oorzaak wat wij vaak tegenkomen is het achterstallig onderhoud. Door het achterstallig onderhoud zijn rioleringen beschadigd geraakt en daardoor loopt het water niet meer goed weg.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt. Het is dan ook van belang dat een riooldienst snel ter plaatse is in Schiedam. De vakmannen van Regioriool.nl staan 24/7 voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u proberen met een plopper uw wc te ontstoppen. Een andere optie als dat niet werkt is heet water door de wc gieten. Trek vervolgens de wc pas na een paar minuten door. Heeft dit ook niet gewerkt? Dan is het verantwoord om hulp van een vakman in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Schiedam

Als eigenaar van een bedrijf heeft u dagelijks te maken met mensen over de vloer. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of dat uw toilet buiten gebruik is. Voor bedrijven die gevestigd zijn in Schiedam staan wij ook 24/7 voor klaar.

Riolering

Controle in Schiedam

Heeft u al een enige poos overlast van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorzaak zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping professioneel in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Zonder duidelijk plan en de juiste materialen kan een taak kostbaar en tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakspecialisten uit Schiedam. Door uw probleem snel en efficiënt op te lossen, kunnen we vaak erger voorkomen en de kosten binnen de perken houden.

WC verstopt Schiedam?

U hoeft niet in paniek te raken. Al jaren ontstoppen wij toiletten in Schiedam. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Dag en nacht staan wij voor u klaar om alle toilet verstoppingen die plaats vinden in Schiedam op te lossen. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Schiedam voorkomen?

Een toilet verstopping in Schiedam voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Schiedam in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag bij u langs om te helpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel ons gerust eens op, dan zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Riool verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Schiedam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Schiedam.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Schiedam. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Schiedam?

Onze dienstverlening in Schiedam is snel, vriendelijk en betrouwbaar, gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Toilet ontstoppen Schiedam