Toilet ontstoppen Leiden

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Leiden.

Toilet ontstoppen Leiden

Als uw toilet verstopt is kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan namelijk leiden tot het overlopen van het toilet en stank in uw huis in Leiden. Dan is er snel actie nodig! Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten wij altijd uw huis weer verzorgd bij u achter!

De oorsprong van een verstopping in uw toilet kan verschillende oorzaken hebben. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat er excessief gebruik is gemaakt van toiletpapier of dat de riolering dieper verstopt geraakt is met keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten u vakkundig van dienst zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee wij binnen een paar minuten het probleem vastgesteld hebben. Wij werken altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In Leiden bieden wij het hele jaar door dag en nacht gegarandeerd de beste service. Wilt u contact met ons opnemen? Bel, Whatsapp of neem contact op door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Leiden?

Verstopt toilet en woont u in Leiden? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Leiden?

Een verstopping in een wc is een gebruikelijk probleem. Op dagelijkse basis zien wij in Leiden verschillende soorten verstopte wc’s. Het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw toilet. Wij zien ook regelmatig problemen door achterstallig onderhoud. Vaak zijn de rioleringen beschadigd daardoor en is dat de reden dat het water niet meer goed wegloopt.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat uw huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel ter plaatse is in Leiden. De deskundige loodgieters van Regioriool.nl staan 24/7 voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Het ontstoppen van uw wc is met onze bus gevuld met moderne apparatuur een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Als eerst kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een plopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Het is erg belangrijk dat u dan pas na een paar minuten de wc doortrekt. Werkt dit ook niet? Dan is het verantwoord om een vakman in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Leiden

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Op een wc dat buiten gebruik is of een rioollucht in het pand is het laatste waar u op zit te wachten. Ook voor uw bedrijf staan wij dag en nacht het hele jaar door klaar met onze spoedservice in Leiden.

Riolering

Controle in Leiden

Heeft u al een enige poos last van een verstopte wc? De oorzaak van een verstopping kan een verzakking zijn, achterstallig onderhoud en doorgespoelde rommel. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping vakkundig in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze specialisten uit Leiden. Als we uw probleem direct aanpakken is er een goede kans om grotere problemen te voorkomen en de kosten te drukken.

WC verstopt Leiden?

Raak vooral niet in paniek. Wij komen al jarenlang in Leiden voor het ontstoppen van toiletten. In de meeste situaties kan een verstopt toilet meteen opgelost worden. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij staan dag en nacht voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Leiden. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Leiden voorkomen?

Een toilet verstopping in Leiden voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Leiden in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

Toilet verstopt Leiden

Leiden en WC verstoppingen

Leiden, een typische studentenstad met veel historische panden. Historische panden zijn prachtig, maar als het gaat om WC verstoppingen, dan zijn ze minder fijn. De toilet afvoer is vaak erg verouderd en als het leidingstelsel al enige tijd mee gaat, dan moet het vaker onderhouden worden. Bij onvoldoende of onvolledig onderhoud kan de WC verstopt raken doordat de leidingen erg poreus zijn geworden. Er zit simpelweg geen rek meer in de leidingen, waardoor breuk in sommige gevallen onvermijdelijk is.

Daarnaast hebben de bedrijven en particulieren uit Leiden last van verzakingen. Een heftige verzaking is eigenlijk het grootste probleem als het gaat om WC verstoppingen. Bij verzakkingen moet het hele leidingwerk van de toilet vervangen worden om ervoor te zorgen dat het in de toekomst blijft functioneren. Wij weten razendsnel of uw verstopte WC wordt veroorzaakt door een verzakking. Dus wilt u echt weten wat de oorzaak van uw toilet verstopping is? Neem dan eventjes contact op met onze verstoppingsspecialist uit Leiden.

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Onze experts komen u graag helpen in Leiden. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op, dan zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Riool verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Leiden

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leiden.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Leiden. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Leiden?

Onze expertise ligt bij het ontstoppen van toiletten in Leiden. Wij bieden een dienstverlening die snel, betrouwbaar en vriendelijk is.

Toilet ontstoppen Leiden