Bad ontstoppen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Bad ontstoppen

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door een combinatie van haar en zeep. U kunt dit proberen te verhelpen met huis-tuin-en-keuken middelen, echter werkt dit maar voor een korte tijd en loopt u het risico schade aan te brengen. Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopt bad met zich mee brengt. U kunt (tijdelijk) uw badkamer niet gebruiken en er hangt een onaangename rioollucht in uw woonomgeving. Regio Riool schiet u graag te hulp. Omdat wij snel ter plaatse zijn kunnen wij schade of lekkages in de meeste gevallen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval of wilt u vrijblijvend contact met onze monteurs? U kunt direct contact opnemen middels het offerteformulier of door gebruik de maken van de bel knop.

Noodsituatie?

Bad ontstoppen

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar.

Veel voorkomende rioolverstoppingen

Het gebeurd in ieder huishouden weleens. Of u nou gebruik maakt van een douche of een bad, er komen altijd haren en zeepresten in de afvoer terecht. Deze haren gaan vast zitten aan de binnenkant van de afvoer waardoor er een verstopping ontstaat, erg vervelend! Het water kan vanuit het bad over de rand lopen waardoor er lekkages kunnen ontstaan. Grijp dus op tijd de telefoon wanneer u merkt dat het water niet meer zo vloeiend weg loopt als voorheen.

U kunt een aantal dingen zelf proberen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u het mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Mocht dit niet lukken, blijf het dan niet proberen want uw afvoer kan hierdoor beschadigd raken. Schakel de hulp in van Regio Riool, we zijn snel ter plaatse en hebben binnen enkele minuten uw bad weer ontstopt.

regioriool

Advies

Twijfelt u over de ernst van de verstopping? Bel ons gerust even op, we voorzien u altijd vrijblijvend van passend advies. In geval van nood kunt u direct een afspraak met ons maken.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Helpende hand

In vrijwel iedere noodsituatie bieden wij een helpende hand. Met onze professionele apparatuur kunnen we snel uw probleem vaststellen en direct verhelpen.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd last van een verstopping of onaangename rioolgeuren? Wij komen graag bij u langs voor een grondige inspectie. We rapporteren de stand van zaken en komen met een passende oplossing.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan tijdig contact op met onze experts. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs. Wanneer we op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodig hoge kosten buiten de deur. Wij denken graag met u mee en geven altijd vrijblijvend advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Maak direct een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze monteurs wanneer u vragen heeft over uw verstopte bad.

Een greep uit onze diensten

Problemen met de afvoer of is uw riolering verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatsen om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool ontstoppen

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet ontstoppen

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen