Toilet ontstoppen Capelle aan den IJssel

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Capelle aan den IJssel. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Capelle aan den IJssel

Een verstopt toilet kan vervelende gevolgen hebben. Het toilet kan namelijk gaan overlopen en uw hele huis kan naar riool gaan ruiken. Het is dan van belang dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten wij altijd uw huis weer netjes bij u achter!

Er is een variatie aan mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat er excessief gebruik is gemaakt van toiletpapier of dat de riolering dieper verstopt geraakt is met keukenafval. Wat het probleem ook is, waar het probleem ook vandaan komt, onze vakmannen weten u altijd professioneel van dienst te zijn. Door onze moderne rioolcamera’s en apparatuur hebben wij het probleem vaak al binnen een paar minuten vastgesteld. Wij leveren u altijd een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden dag en nacht het hele jaar door in Capelle aan den IJssel gegarandeerd de beste service. Wilt u contact met ons opnemen? Bel, Whatsapp of neem contact op door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u een verstopt toilet in Capelle aan den IJssel? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Capelle aan den IJssel?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. Verstoppingen in wc’s zien wij in Capelle aan den IJssel elke dag. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Een veel voorkomende reden dat een toilet verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier. Het kan ook zijn dat het niet meer goed doorloopt omdat rioleringen beschadigd zijn door achterstallig onderhoud.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel te plaatse is in Capelle aan den IJssel. Regioriool.nl is dé specialist die dag en nacht het hele jaar door voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Met onze bus gevuld met moderne apparatuur en het beste materiaal is het ontstoppen van uw wc voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Het eerste wat u kunt proberen is uw wc ontstoppen met een wc-plopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Trek vervolgens de wc pas na een paar minuten door. Werkt dit ook niet? Dan is het verantwoord om een expert in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Capelle aan den IJssel

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Op een wc dat buiten gebruik is of een rioollucht in het pand is het laatste waar u op zit te wachten. Met onze spoedservice staan wij 24/7 klaar voor alle bedrijven in Capelle aan den IJssel.

Riolering

Controle in Capelle aan den IJssel

Heeft u overlast van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de aanleiding zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping professioneel in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen kan voor frustraties zorgen als u niet weet hoe dit precies moet. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze experts uit Capelle aan den IJssel. Door uw probleem snel te verhelpen, kunnen wij veelal zwaardere problemen en oplopende kosten vermijden.

WC verstopt Capelle aan den IJssel?

Maakt u zich niet niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van toiletten in Capelle aan den IJssel. In de meeste situaties kan een verstopt toilet gelijk opgelost worden. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dag en nacht staan wij voor u klaar om alle toilet verstoppingen die plaats vinden in Capelle aan den IJssel op te lossen. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Capelle aan den IJssel voorkomen?

Een toilet verstopping in Capelle aan den IJssel voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Capelle aan den IJssel in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van verkeerde middelen. Wij komen graag bij u langs om te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Capelle aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Capelle aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Capelle aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Capelle aan den IJssel

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Capelle aan den IJssel.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Capelle aan den IJssel. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Capelle aan den IJssel?

Onze expertise ligt bij het ontstoppen van toiletten in Capelle aan den IJssel. Wij bieden een dienstverlening die snel, betrouwbaar en vriendelijk is.

Toilet ontstoppen Capelle aan den IJssel