Toilet ontstoppen Gouda

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Gouda. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Gouda

Als uw toilet verstopt is kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan namelijk leiden tot het overlopen van het toilet en stank in uw woning in Gouda. Dan is er snel actie nodig! Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw woning weer netjes achtergelaten wordt.

Er zijn meerdere opties denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn overmatig gebruik van toiletpapier of de riolering kan dieper verstopt geraakt zijn door keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze experts weten u vakkundig van dienst zijn. Door onze moderne rioolcamera’s en apparatuur hebben wij het probleem vaak al binnen enkele minuten vastgesteld. Wij leveren u altijd een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 het hele jaar door in Gouda met gegarandeerd de beste service. Heeft u dringende vragen? Bel of WhatsApp ons dan.

Noodsituatie in Gouda?

Heeft u een verstopt toilet in Gouda? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Gouda?

Een verstopping in een wc is een veel voorkomend probleem. In Gouda komen wij geregeld verstopte wc’s tegen. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen unieke oorzaak Een wc is vaak verstopt door het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier. Een andere oorzaak wat wij vaak tegenkomen is het achterstallig onderhoud. Door het achterstallig onderhoud zijn rioleringen beschadigd geraakt en daardoor loopt het water niet meer goed weg.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel te plaatse is in Gouda. Regioriool.nl is de deskundige die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Het ontstoppen van uw wc is met onze bus gevuld met moderne apparatuur een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een wc-ontstopper. Als dat niet werkt kunt u nog proberen uw wc te ontstoppen door heet water in de wc te gieten. Zorg ervoor dat u de wc pas na een paar minuten doortrekt. Is het niet gelukt? Dan is het verantwoord om professionele hulp in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Gouda

Als bedrijf heeft u dagelijks te maken met mensen over de vloer. Dan kunt u het niet gebruiken dat er een rioollucht in de werkruimte hangt of dat het toilet buiten gebruik is. Voor bedrijven die gevestigd zijn in Gouda staan wij ook dag en nacht klaar.

Riolering

Controle in Gouda

Heeft u als particulier of als bedrijf al enige poos last van een verstopte wc? De oorsprong van een verstopping kan een verzakking, achterstallig onderhoud en doorgespoelde rommel zijn. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping professioneel in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Het niet weten wat te doen en het ontbreken van de juiste middelen kan leiden tot een dure en tijdrovende ervaring. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakspecialisten uit Gouda. Het tijdig aanpakken van uw probleem kan ernstige problemen vermijden en de kosten op een lager niveau houden.

WC verstopt Gouda?

Raak vooral niet in paniek. Wij zijn al jaren actief met het ontstoppen van toilet in Gouda. In de meeste situaties kan een verstopt toilet direct opgelost worden. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij zijn altijd dag en nacht bereikbaar en staan voor iedereen klaar in Gouda die last heeft van verstopt toilet. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Gouda voorkomen?

Een toilet verstopping in Gouda voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Gouda in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag bij u langs om te helpen. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Gouda.

Riool verstopt in Gouda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Gouda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Gouda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Gouda

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Gouda.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Gouda. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Gouda?

Onze dienstverlening in Gouda is snel, vriendelijk en betrouwbaar, gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Toilet ontstoppen Gouda