Toilet ontstoppen Dordrecht

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Dordrecht.

Toilet ontstoppen Dordrecht

Als uw toilet verstopt is kan dit leiden tot het overlopen van het toilet en een vervelende geur in uw woning. Het is dan van belang dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over ervaren loodgieters met de juiste materialen om de afvoer van uw toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten wij altijd uw woning weer keurig bij u achter!

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn buitensporig gebruik van toiletpapier of de riolering kan dieper verstopt geraakt zijn door keukenafval. Het maakt niet uit waar het probleem vandaan komt, onze experts weten u altijd professioneel van dienst te zijn. Door onze moderne apparatuur hebben wij het probleem vaak al binnen enkele minuten vastgesteld. Wij zullen u altijd van dienst zijn met een op maat gemaakt plan.

Wij bieden 24/7 elke dag van het jaar in Dordrecht met gegarandeerd de beste service. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op door middel van het contact of offerte formulier.

Noodsituatie in Dordrecht?

Verstopt toilet en woont u in Dordrecht? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Dordrecht?

Een verstopping in de wc is een probleem dat op dagelijkse basis terugkomt. Verstoppingen in wc’s zien wij in Dordrecht op dagelijkse basis. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Een veel voorkomende reden dat een wc verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier. Wij zien ook vaak problemen door achterstallig onderhoud. Vaak zijn de rioleringen beschadigd en is dat de reden dat het water niet meer goed wegloopt.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat uw huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel op locatie is in Dordrecht. Regioriool.nl is de deskundige die dag en nacht voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Met onze bus gevuld met moderne apparatuur en het beste materiaal is het ontstoppen van uw wc voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Als eerst kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een wc-ontstopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Trek vervolgens de wc pas na een paar minuten door. Is het niet gelukt? Dan is het verantwoord om hulp van een expert in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Dordrecht

Als eigenaar van een bedrijf heeft u dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Het laatste wat u dan wilt is een rioollucht dat in de werkruimte hangt of een toilet dat buiten gebruik is. Voor bedrijven in Dordrecht staan wij ook 24/7 klaar met onze spoedservice.

Riolering

Controle in Dordrecht

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd ongemak van een verstopte wc? De aanleiding van een verstopping kan een verzakking, achterstallig onderhoud en doorgespoelde rommel zijn. Uw riool kunnen wij professioneel controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een verstopt toilet kan voor frustraties zorgen, zeker als u zelf niet precies weet hoe dit opgelost moet worden. Het niet weten wat te doen en het ontbreken van de juiste middelen kan leiden tot een dure en tijdrovende ervaring. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakspecialisten uit Dordrecht. Het tijdig aanpakken van uw probleem kan ernstige problemen vermijden en de kosten op een lager niveau houden.

WC verstopt Dordrecht?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van toiletten in Dordrecht. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Aarzel niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Wij staan dag en nacht voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Dordrecht. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Dordrecht voorkomen?

Een toilet verstopping in Dordrecht voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Dordrecht in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Het zelfs doen is een uitdagende klus zeker als u de juiste expertise mist. In de praktijk wordt er dan ook vaak gezien dat er verkeerde hulpmiddelen gebruikt worden. Onze professionals komen u graag helpen in Dordrecht. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Dordrecht.

Riool verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Dordrecht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Dordrecht.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Dordrecht. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Dordrecht?

Onze dienstverlening in Dordrecht is snel, vriendelijk en betrouwbaar, gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Toilet ontstoppen Dordrecht