Rioolvliegjes bestrijden

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle werkzaamheden die komen kijken rondom het bestrijden van rioolvliegjes.

Rioolvliegjes bestrijden

Heeft u een professioneel bedrijf nodig die rioolvliegjes kan verwijderen? De specialisten van Regioriool.nl bestrijden de rioolvliegjes graag voor u. Wij garanderen de beste service voor het verwijderen van uw rioolvliegjes.

Heeft u last van rioolvliegjes? Zorg er dan voor dat het snel wordt opgelost. Wacht je te lang met het verwijderen van rioolvliegjes, dan kan dit snel uitmonden in een flinke plaag. Rioolvliegjes planten zich ontzettend snel voort. Eén rioolvlieg kan wel 200 eitjes per dag leggen. Deze eitjes komen al na 2 dagen uit. Dit is dan ook de reden dat het aantal rioolvliegjes snel kan uitlopen op een enorme plaag.

Als u rioolvliegjes in huis heeft is de kans zeer groot dat er een probleem in het riool is. De oplossing voor het verwijderen van de rioolvliegjes is dan ook het probleem aanpakken bij de bron. Vaak gaan rioolvliegjes samen met een breuk in het riool. De experts van Regioriool.nl kunnen deze breuk opsporen en repareren. Dus wilt u de rioolvliegjes laten verwijderen? Neem dan contact op met onze experts van Regioriool.nl.

Noodsituatie?

Rioolvliegjes bestrijden met Regioriool.nl
Last van rioolvliegjes en dus last van een plaag? Bel ons direct. Wij staan dag en nacht voor u klaar.
Bestrijden van rioolvliegjes

Wat zijn rioolvliegjes?

Rioolvliegjes behoren tot een muggensoort. Het zijn beestjes tussen de 3 en 5 millimeter met ovale donkere vleugels. De kleur van de rioolvliegjes zijn vaak grijs of goud. De vleugels en pootjes zijn behaard en op de kop zitten er 2 lange voelsprieten. In de volksmond worden rioolvliegjes ook wel motmuggen, aalputmotjes of latrinevliegjes genoemd.

Rioolvliegjes houden van een koude vochtige leefomgeving, daarom is het riool de perfecte leefomgeving voor deze diersoort. Rioolvliegjes zijn onhygiënische beestjes, ze brengen namelijk veel verschillende bacteriën vanuit het riool uw huis in. Naast dat het ontzettend vervelend is, is dit ook nog schadelijk voor uw gezondheid. Heeft u op dit moment last van rioolvliegjes? Twijfel niet en neem snel contact op met Regioriool.nl.

Regioriool.nl - Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes in huis

Rioolvliegjes kunnen via een afvoer uw huis binnenkomen. Dit gebeurt vaak wanneer een afvoer kapot is of niet goed is gereinigd. Zelfs bij een verstopping kunnen rioolvliegjes binnenkomen. Doordat ze via diverse leidingen binnenkomen kunt u ze vaak vinden rondom sanitaire voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan een afvoergootsteentoilet, douche, bad en wasbak. Binnenshuis zijn de afvoeren een goede broedplek voor de rioolvliegjes.

Rioolvliegjes buitenshuis

Rioolvliegjes buitenshuis

Rioolvliegjes komen niet alleen binnen voor, maar ook rondom het huis. Rondom een huis zijn er genoeg goede broedplekken voor de rioolvliegjes. Dit komt doordat er veel vochtige en vervuilde locaties zijn. De locaties waar u bijvoorbeeld aan kunt denken zijn putten, dakgoten, regentonnen, regenpijp, drinkbakken, vijvers en zelfs onder bloempakken.

rioolvliegjes

Tips voor rioolvliegjes

Zorg dat u zoveel mogelijk rottend afval verwijderd. Dit geldt voor afval binnenshuis en buitenshuis. Hieronder valt verwijderen van bladeren en modder uit de dakgoot. Zo kunnen rioolvliegjes niet op deze plekken een nieuwe broedplaats aanleggen. Heeft u in uw tuin bijvoorbeeld een bak met stilstaand water? Verwijder dit water dan ook. Stilstaand water is namelijk de perfecte plek voor rioolvliegjes om eitjes te gaan leggen.

Rioolvliegjes bestrijden

Regioriool.nl verwijderd rioolvliegjes niet alleen maar in de randstad. Ook ver buiten de randstad zijn wij op dagelijkse basis actief met het bestrijden en verwijderen van rioolvliegjes. Hieronder bevindt zich een overzicht met locaties waar wij dagelijks komen. Ziet u uw eigen woonplaats niet staan? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is zeer groot dat wij ook in uw woonplaats komen.

Voorkomen van een rioolvliegjes plaag

Niemand wilt last hebben van rioolvliegjes, daarom is het veel fijner om het te voorkomen dan te moeten oplossen. Wij hebben een paar tips voor u; hoe u uw rioolvliegjes kan voorkomen. Als eerst is het verstandig om stilstaan water te verwijderen. Stilstaand water is namelijk de perfecte broedplek voor rioolvliegjes. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te controleren op lekkages en alle afvoeren zo schoon mogelijk te houden. Hierdoor worden de afvoeren veel minder aantrekkelijk voor rioolvliegjes.

Heeft u toch last gekregen van rioolvliegjes? Neem dan snel contact op met de experts van Regioriool.nl.

Rioolvliegjes tips

Rioolvliegjes bestrijden?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het verwijderen van rioolvliegjes. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar. 

Diensten naast rioolvliegjes bestrijden

Problemen met een afvoer of is de riolering kapot en heeft u daardoor last van rioolvliegjes? Dit zelf gaan oplossen is een lastige klus. In de praktijk zien wij vaak dat er dan verkeerde materialen worden gebruikt. Hierdoor ontstaat er soms nog meer schade dan u lief is. De experts van Regioriool.nl komen u graag op locatie helpen. Hieronder kunt u zien welke diensten wij allemaal aanbieden nog meer aanbieden. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Rioolvliegjes laten verwijderen?

Wij zijn specialisten in het bestrijden van rioolvliegjes en het oplossen van riool gerelateerde problemen. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Rioolvliegjes