Toilet ontstoppen Den Haag

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Den Haag.

Toilet ontstoppen Den Haag

Als uw toilet verstopt is kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan namelijk leiden tot het overlopen van het toilet en stank in uw huis in Den Haag. Dan is het belangrijk dat u snel gaat handelen. Regioriool.nl beschikt over ervaren loodgieters met het juiste materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Bij ons kunt u er op rekenen dat uw woning altijd netjes achtergelaten wordt.

Er zijn meerdere opties denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat er excessief gebruik is gemaakt van toiletpapier of dat de riolering dieper verstopt geraakt is met keukenafval. Wat het probleem ook is, waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten u altijd professioneel van dienst te zijn. Door onze moderne rioolcamera’s hebben wij het probleem vaak al binnen een paar minuten vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden dag en nacht het hele jaar door in Den Haag gegarandeerd de beste service. Wilt u contact met ons opnemen? Bel, Whatsapp of neem contact op door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Den Haag?

Heeft u een verstopt toilet en bent u woonachtig in Den Haag? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Den Haag?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. Dagelijks lopen wij in Den Haag tegen verschillende verstopte wc’s aan met ieder zijn een eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier kunnen de oorzaak zijn van de verstopping in uw wc. Een andere oorzaak wat wij vaak tegenkomen is het achterstallig onderhoud. Door het achterstallig onderhoud zijn rioleringen beschadigd geraakt en daardoor loopt het water niet meer goed weg.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel te plaatse is in Den Haag. De vakmannen van Regioriool.nl staan dag en nacht het hele jaar door voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Het ontstoppen van uw wc is met onze bus gevuld met moderne apparatuur een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Het eerste wat u kunt proberen is uw wc ontstoppen met een wc-plopper. Werkt dat niet? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Trek vervolgens de wc pas na een paar minuten door. Heeft dit ook niet gewerkt? Dan is het verantwoord om professionele hulp in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Den Haag

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of dat uw toilet buiten gebruik is. Voor bedrijven in Den Haag staan wij ook dag en nacht klaar met onze spoedservice.

Riolering

Controle in Den Haag

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd ongemak van een verstopte wc? De aanleiding van een verstopping kan een verzakking, achterstallig onderhoud en doorgespoelde rommel zijn. Uw riool kunnen wij professioneel controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen kan voor frustraties zorgen als u niet weet hoe dit precies moet. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakmannen uit Den Haag. Door uw probleem snel te verhelpen, kunnen wij veelal zwaardere problemen en oplopende kosten vermijden.

WC verstopt Den Haag?

Maakt u zich niet niet druk. Wij zijn al jaren actief met het ontstoppen van toilet in Den Haag. Verstopte toiletten kunnen bijna altijd gelijk verholpen worden. Twijfel niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Wij staan dag en nacht voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Den Haag. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Den Haag voorkomen?

Een toilet verstopping in Den Haag voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Den Haag in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Het zelfs doen is een uitdagende klus zeker als u de juiste expertise mist. In de praktijk wordt er dan ook vaak gezien dat er verkeerde hulpmiddelen gebruikt worden. Onze specialisten komen graag op locatie om u te helpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Den Haag

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Den Haag.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Den Haag. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Den Haag?

We zijn gespecialiseerd in toilet ontstoppingen in Den Haag en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen Den Haag