REGENPIJP ONTSTOPPEN

Regenpijp verstopt? Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in en rondom huis.

Regenpijp ontstoppen

Normaal gesproken wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp zien we vaak wateroverlast als gevolg. U kan dan te maken krijgen met ernstige lekkages, houtrot en zelfs schimmel op de muren.  Dit kan zelfs leiden tot een overstroming bij u in huis. Een verstopte regenpijp kan dus leiden tot natte muren, dit is natuurlijk niet waar u op zit te wachten! De schade aan uw muren en stucwerk kunnen hierdoor flink in de prijzen lopen.  Neem in geval van nood direct contact op met de experts van Regioriool.nl. Wij kunnen uw dakgoot voor u reinigen en uw regenpijp vakkundig ontstoppen. U zult hierna geen last meer hebben van een verstopte regenpijp.

Heeft u last van een verstopte regenpijp? Neem vrijblijvend contact op door middel van het offerte formulier of bel ons direct op met uw dringende vraag.

Noodsituatie?

Rioolvliegjes bestrijden met Regioriool.nl

Is uw regenpijp verstopt? Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Regenpijp ontstoppen

Verstopte regenpijp: oorzaak en gevolg

Een verstopte regenpijp kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een ophoping van takken en bladeren die vanuit de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. Dit stroomt via de dakpannen naar beneden de dakgoot in waarna het mengsel eindigt in de regenpijp. Een regenpijp is vrij smal, daardoor raakt een regenpijp snel verstopt. Een verstopte regenpijp is dan ook vaak het gevolg van een overvolle dakgoot. Zorg er daarom voor dat u regelmatig uw dakgoot schoonmaakt om verstoppingen te voorkomen.

Ziet u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Aarzel niet en neem direct contact op met de experts van Regioriool.nl.

Regioriool.nl

Voor bedrijven

Uw bedrijfspand heeft ook een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt dag en nacht het hele jaar door rekenen op de diensten van Regioriool.nl. We zijn snel ter plaatse en uw verstopping is snel verholpen.

Riolering - Regioriool.nl

Regenpijp vervangen

Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad om direct uw regenpijp te vervangen indien nodig. We maken alleen gebruik van het beste materiaal en zullen uw regenpijp vakkundig vervangen.

Riool - Regioriool.nl

Onder de loep

Als particulier of bedrijf kunt u vaker last hebben van een verstopte regenpijp. Zeker wanneer de bladeren van de bomen vallen komt dit geregeld voor. Regioriool.nl kan periodiek uw dakgoot inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Periodieke controle door Regioriool.nl

Wij zullen vast niet de eerste zijn die u vertellen dat voorkomen beter is dan ontstoppen. Wanneer u ervoor kiest Regioriool.nl periodiek langs te laten komen profiteert u van meerdere voordelen. Zo voorkomt u: hoge reparatiekosten, wateroverlast, een verstopt riool en een verstoord huishouden. Onze monteurs werken alleen met goed en betrouwbaar materiaal, zo maken wij gebruik van geavanceerde rioolcamera’s om verstoppingen snel te kunnen detecteren. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp ontstoppen

Regenpijp verstopt?

Last van een verstopte regenpijp? Wacht niet te lang met het oplossen van dit probleem! Het kan namelijk uitlopen tot grotere lekkages. Heeft u vragen over verstopte regenpijpen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met de professionals van Regioriool.nl. Wij helpen u graag verder.

Een greep uit onze diensten

Hieronder vindt u een aantal andere diensten van ons dan een regenpijp ontstoppen. Kunt u niet de dienst vinden die u zoekt? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Regenpijp laten ontstoppen?

We zijn gespecialiseerd in verstoppingen in regenpijpen en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Regenpijp ontstoppen