Gootsteen ontstoppen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. Btw.

Gootsteen ontstoppen

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp

Snel hulp nodig?

Gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24/7 bereikbaar.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken kent u wel maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten het probleem voor u oplossen

ontstoppen met plopper

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.

banner-2

Zwanenhals losmaken

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Laat het water uit de wasbak lopen. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.

Winterkost

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs.  Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool ontstoppen

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet ontstoppen

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen