Riolering vervangen

30 minuten arbeid inclusief voorrijkosten al vanaf €85,- ex btw.

Riolering vervangen

Een verzakt riool kan enorm veel overlast met zich mee brengen. Scheuren in de leidingen veroorzaken een verstopping in uw riool, dit komt vaak door boomwortels en zand dat in uw riolering terecht komt. Regioriool.nl staat klaar om uw riool te vervangen, het liefst voordat deze verstopt raakt! Met onze moderne materialen is uw riool snel vervangen en blijven de kosten laag.

Wij bieden 24/7 professionele spoedservice. We zijn ieder uur op de klok en alle dagen van het jaar bereikbaar voor noodgevallen en spoeddiensten. Bel, Whatsapp of mail met onze klantenservice, wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u verhelpen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor bijvoorbeeld een controle van uw riool? Vul dan het offerteformulier in en kom direct in contact.

Noodsituatie?

Heeft u een noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Wanneer uw riolering vervangen?

Uw riolering vervangen is gelukkig niet iets wat vaak hoeft te gebeuren. Tegenwoordig zijn rioleringen gemaakt om tussen de 30 en 60 jaar mee te gaan. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de pvc buizen waarvan uw riolering is gemaakt tot wel 100 jaar moet kunnen gaan. Aan het materiaal zal het niet liggen, maar wanneer moet uw riool dan wel worden vervangen?

  • Een fout in het aanleggen van uw riolering waardoor deze geregeld verstopt raakt.
  • Kapotte buizen door wortelgroei of graafwerkzaamheden.
  • Een verzakking van het riool.
  • Wanneer u veel vet en etensresten door spoelt kan hier een hardnekkige verstopping ontstaan.
  • Oudere gietijzeren leidingen zijn minder flexibel en kunnen door roestvorming gaan scheuren.
 

Regioriool.nl is bekend met ieder soort schade aan uw riolering en kan vakkundig uw riolering vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze klantenservice.

regioriool

Voor bedrijven

Ook voor uw bedrijf staan we 24/7 klaar met onze rioolservice. U heeft dagelijks te maken met klanten en personeel, dan zit u niet te wachten op overlast van een kapot riool. Schakel de hulp in van Regioriool.nl voor gegarandeerd de beste service.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Naast uw riolering vervangen, ontstoppen of repareren kunnen we ook een heel nieuwe riool voor u aanleggen. Wanneer u gaat verbouwen of renoveren is het belangrijk dat uw riolering wordt aangepast aan de verbouwing van uw woning.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd last van rioolproblemen? Wij nemen uw riool onder de loep en stellen vast waar de overlast vandaan komt. Met onze moderne apparatuur en rioolcamera’s hebben we het probleem snel gevonden.

Waarom riolering vervangen

Bij u thuis of in uw werkomgeving komen er geregeld verstoppingen en lekkages voor. Soms komt het voor dat er een onaangename geur vanuit het riool uw omgeving binnen treed. U weet dat er iets mis is met uw riool, maar wat is er aan de hand? De monteurs van Regio Riool zoeken het voor u uit!

Wanneer uw riolering geregeld verstopt raakt, u meermaals tot uw enkels in het water heeft gestaan of het doucheputje niet meer goed doorloopt kan het vervangen van uw riolering een noodzaak zijn. Na het vervangen van uw riolering bent u de komende tientallen jaren weer verlost van verstoppingen, lekkages en onaangename geuren. Kom in contact met de specialisten van Regioriool.nl, wij staan klaar om u te helpen.

Riolering vervangen?

Een greep uit onze diensten

Hieronder een aantal van specialismen. We werken dagelijks door vrijwel het hele land aan verschillende verstoppingen, lekkages en verzakkingen van riolen. Regio Riool is dé specialist bij u in de regio en levert gegarandeerd de beste service!

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riolering vervangen