Doucheputje ontstoppen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw, dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Doucheputje ontstoppen

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan vaak verstopt met haar en zeep. Regioriool.nl zal uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje? Neem direct contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval?

Doucheputje ontstoppen

Noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Vaak is er een rooster geplaatst over de afvoer van een doucheputje om vuil tegen te houden. Dit maakt de kans veel kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Wij komen bijvoorbeeld regelmatig bouwafval tegen in de afvoer. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op verder in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij komen graag bij u langs voor een grondige inspectie! We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw probleem te verhelpen.

regioriool

Met spoed

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt? Geen probleem! Wij begrijpen als geen ander wat een verstopte douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons direct, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen. Wij zijn altijd snel ter plaatse.

ontstoppen met plopper

Voorzorg

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Wij raden aan om tóch professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riool onder de loep

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en direct voor u oplossen. Ook kunnen we regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen


Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen.

Doucheputje verstopt?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in
het ontstoppen van doucheputjes. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het
probleem meteen oplossen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om
contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Onze diensten

Is uw doucheputje verstopt? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen in doucheputjes en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen