Rioolreiniging

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle werkzaamheden die komen kijken rondom rioleringen.

Rioolreiniging

Wilt u de overlast van een verstopt riool voorkomen? Wij adviseren u minimaal twee maal per jaar preventief uw  riool te laten reinigen om verstoppingen te voorkomen. Regioriool.nl kan de rioolreiniging efficiënt uitvoeren door gebruik te maken van moderne apparatuur. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, hierdoor kunnen wij altijd langskomen op het moment dat u het beste uitkomt.

Regioriool.nl is de specialist in reinigen van riolen. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over een groeiend team van enthousiaste specialisten die graag de handen voor u uit de mouwen steken. Ons moderne materieel zorgt ervoor dat uw riool snel gereinigd is.

Noodgeval?

Rioolvliegjes bestrijden met Regioriool.nl

Bel ons direct op! Wij zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties.

Rioolreiniging

Preventieve rioolreiniging en inspectie

Eén van onze diensten is het preventief reinigen en/of controleren van uw riolering. Dit bieden wij aan om hoge kosten bij een daadwerkelijke verstopping te voorkomen. Graag stellen wij een periodiek riool reinigingsplan met u op om ervoor te zorgen dat riool problemen voorkomen worden.

Jaren dertig woningen worden populairder en steeds meer aan jongeren verkocht. Er vind vaak een grote verbouwing plaats waar het gehele budget in wordt gestoken. Helaas wordt hierbij het onderhoud van het riool vaak vergeten. Zeker in oudere woningen zien wij vaak roestvorming in metalen leidingen en verzakkingen onder de grond. Gaat u verhuizen of verbouwen? Wij voeren graag een grondige riool controle voor u uit om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen.

Regioriool.nl

Voor bedrijven

Last van terugkomende verstoppingen? Laat ons preventief en periodiek uw riool reinigen. Voorkom verstoppingen en vervelende rioolluchten in uw werkomgeving.

Riolering - Regioriool.nl

Periodieke controle

Graag maken wij met u een afspraak om tweemaal per jaar langs te komen om uw riool grondig te reinigen. Voorkom hoge kosten door uw riool periodiek te laten reinigen.

Riool - Regioriool.nl

24/7 topservice

Regioriool.nl levert gegarandeerd de beste service voor uw riool. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf met moderne materialen. Het reinigen van uw riool is voor ons een routineklus. Wij zijn dag en nacht beschikbaar voor al uw riool klussen.

Waarom ontstoppen als u dit kunt voorkomen

Door minimaal twee keer per jaar uw riool te laten reinigen door Regioriool.nl kunt u verstoppingen voorkomen. Na verloop van tijd raken alle riolen vervuild wat kan leiden tot verstoppingen wanneer u deze niet geregeld laat reinigen. Dagelijks spoelt u meermaals het toilet door, gaan er zeepresten door het doucheputje en komen er via de gootsteen etensresten in het riool. Maak een afspraak met onze klantenservice voor het periodiek reinigen van uw riool en voorkom grote verstoppingen en hoge kosten.

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring met
rioolreiniging. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om
contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar. 

Diensten naast rioolreiniging

Hieronder een greep uit onze diensten bij u in de regio.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact

Wij zijn specialisten in het reinigen van riolen. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Rioolreiniging