Droger ontstoppen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis.

Droger ontstoppen

Is de droger klaar, maar de was nog nat? Dat kan een teken zijn van een verstopte afvoer bij uw droger. Het probleem kan soms opgelost worden door het schoonmaken van de sifon. Werkt dat niet? Dan kan het eventueel verholpen worden met kokend water en soda. Helaas loopt u dan wel het risico om schade aan te brengen. Wij begrijpen heel goed dat een verstopte droger veel problemen met zich mee kan brengen. U kunt dan namelijk uw was niet meer in de droger doen. Daarnaast kan er ook een vervelende lucht in de kamer komen. Dit is allemaal natuurlijk niet ideaal. Wij van Regioriool.nl zijn 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar lang, om jouw droger te ontstoppen. Zo kan u weer gauw verder met de was! U kunt contact op nemen door middel van het contactformulier, offerteformulier, bellen of via Whatsapp.

Noodsituatie?

Rioolvliegjes bestrijden met Regioriool.nl

Bevindt u zich in een noodsituatie met uw wasmachine? Bel ons dan direct! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Droger ontstoppen

Kenmerken van een verstopte droger

Als u droger verstopt is kunt u dit merken aan de was. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de was na een volledig droogprogramma nog steeds hartstikke nat is. Dit kan duiden op water wat niet wegloopt uit de droger. De droogtijd van een droogprogramma neemt dan ook vaak toe. Merkt u dat de droogtijd langer wordt, dan kan dit duiden op een verstopping in de ventilatieopening. Een ander kenmerk hiervan is dat de droger en de was heter zijn dan normaal en dat u condensatie of stoom bij de droger ziet.

Wat ook veel voorkomt is een lekkage bij de droger. Als u een lekkage heeft dan duidt dit op water dat de afvoer niet kan verlaten. Een andere oorzaak hiervan is dat de aansluiting van de afvoer lekt. Wacht niet te lang met het ontstoppen van een verstopte droger. Als u te lang wacht kan het leiden tot grote gevolgen, zoals een overstroming, grote lekkages en brand in uw huis. Neem daarom snel contact op met Regioriool.nl.

verstopte-droger

Droger zelf ontstoppen

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. Als eerst kunt u proberen de sifon schoon te maken. Als dit niet werkt kunt u de afvoer spoelen met een mengsel van kokend water en soda. Bij een heftige verstopping is het toch verstandig om professionele hulp in te schakelen. Zo voorkomt u dat er meer schade aangebracht wordt.

ontstoppen-droger

Professionele hulp

Is uw droger verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij het probleem ook weer direct verhelpen.

drogers-verstopt_1

Doelgerichte aanpak

Na een grondige analyse stellen wij het probleem vast. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer is verstopt. Daarna gaan we aan de slag met het ontstoppingsproces. Zonder beek- of hakwerk uiteraard. Bij hevige ingrepen zullen wij dit eerst met u bespreken. Aan het eind controleren wij alles en laten we het netjes achter.

Voorkomen is beter dan een droger ontstoppen

Wilt u een verstopte droger ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Onze experts komen graag bij uw langs. Wanneer het probleem in de beginnende fase opgelost kan worden voorkomt u veel schade in de toekomst. Zo blijven onnodige hoge kosten ook uit. Wij van Regioriool.nl denken graag met u mee en kunnen u altijd voorzien van vrijblijvend advies. Maak direct een afspraak of bel met één van onze monteurs.

Droger ontstoppen

Droger verstopt?

Droogt u was niet meer goed? Of ligt er een plas op de grond? Helaas zijn dit de kenmerken van een verstopte droger. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Een greep uit onze diensten

Problemen met de afvoer van uw droger of een flinke plas water rondom uw droger? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Droger laten ontstoppen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van drogers en wasmachines. Wij streven naar een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Droger ontstoppen