Vaatwasser ontstoppen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis.

Vaatwasser ontstoppen

Wanneer het water van uw vatwasser niet meer wegloopt kan dit veel overlast bezorgen in uw keuken. Er kunnen rioolluchten vrijkomen en u kunt de vaatwasser tijdelijk niet meer gebruiken. Dit alles schopt uw huishouden flink in de war. In het geval van een verstopte vaatwasser kunt u rekenen op de klantvriendelijke service van Regioriool.nl. In geval van nood zijn wij altijd snel ter plaatse en hebben wij met onze moderne apparatuur uw vaatwasser snel weer ontstopt.

Etensresten, zeep en kalk zijn vaak de boosdoeners bij een verstopte vaatwasser. Deze resten hopen zich verder op in de leiding waardoor het water niet meer wegloopt. Met onze geavanceerde materialen en tientallen jaren ervaring hebben we uw probleem binnen een mum van tijd verholpen.

Is uw vaatwasser verstopt? Bel ons direct of maak een vrijblijvende afspraak via het offerteformulier.

Noodsituatie?

Vaatwasser ontstoppen

Bel ons direct op! Wij zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties

Verstopte vaatwasser schoonmaken

Een verstopte vaatwasser brengt verschillende consequenties met zich mee. Wanneer het water in de vaatwasser blijft staan wordt dit al snel troebel en gaat het stinken. Helaas is in dit geval de vaatwasser ook vaak tijdelijk buiten gebruik. Als u de vaatwasser blijft gebruiken zal de vaatwasser overstromen. Dit kan leiden tot lekkage en waterschade aan uw keukenvloer. Wij raden u aan regelmatig de filters in de vaatwasser schoon te maken en etensresten te verwijderen. Ook is het belangrijk dat u regelmatig de leidingen ontkalkt om ophoping te voorkomen. Let wel op bij het verwijderen van de filter, deze is kwetsbaar en kan snel beschadigen.

Komt u er niet uit en blijft er een laag water in uw vaatwasser staan? Laat Regioriool.nl het voor u oplossen! We zijn 24/7 bereikbaar en altijd snel ter plaatse.

regioriool

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij 24/7 klaar en zijn we 365 dagen te bereiken. Laat u niet van uw werkzaamheden afhouden, wij hebben snel de verstopping in uw vaatwasser verholpen.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool check

Niet altijd ligt de oorzaak bij de vaatwasser zelf. Wij kunnen achterhalen met een riool check of het probleem zich dieper in het riool bevindt en dit direct voor u oplossen.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Periodieke controle

Heeft u vaker last van een verstopte vaatwasser? Wij kunnen periodiek bij u langs komen om verstoppingen te voorkomen. Zo voorkomt u hoge kosten en vervelende verstoppingen.

Verstopte vaatwasser: onze tips

Wanneer uw vaatwasser is verstopt kunt u altijd eerst zelf proberen deze te ontstoppen. Echter brengt dit een hoop werk met zich mee en is de kans dat u een afvoer of een kwetsbare filter beschadigd niet ondenkbaar. Wilt u het toch proberen? Dit zijn onze tips:

  • Schep het water uit de vaatwasser en verwijder de filter.
  • Maak de afvoerpomp los, raadpleeg hiervoor de handleiding van de vaatwasser.
  • Controleer de pomp en leidingen op afval.
  • Spoed de filter schoon en de deksel van de afvoerpomp.
  • Controleer alle slangen op verstopping.
  • Test de vaatwasser.

Mocht de verstopping niet zijn verholpen dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze experts. Wij kunnen kijken waar de verstopping vandaan komt en dit direct voor u oplossen.

Vaatwasser verstopt?

Geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het direct op. Onze monteurs doen al jaren niets anders dan verstopte vaatwassers verhelpen. Dus met jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Dus last van een verstopte afvoer? Bel Regioriool.nl.

Onze diensten

Problemen met uw vaatwasser? Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in verstoppingen in vaatwassers en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Vaatwasser ontstoppen