Vaatwasser ontstoppen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Vaatwasser ontstoppen

Wanneer het water van uw vatwasser niet meer wegloopt kan dit veel overlast bezorgen in uw keuken. Er kunnen rioolluchten vrijkomen en u kunt de vaatwasser tijdelijk niet meer gebruiken. Dit alles schopt uw huishouden flink in de war. In het geval van een verstopte vaatwasser kunt u rekenen op de klantvriendelijke service van Regioriool.nl. In geval van nood zijn we snel ter plaatse en hebben we met onze moderne apparatuur uw vaatwasser snel weer ontstopt.

Etensresten, zeep en kalk zijn vaak de boosdoeners bij een verstopte vaatwasser. Deze resten hopen zich op verder in de leiding waardoor het water niet meer wegloopt. Met onze geavanceerde materialen en tientallen jaren ervaring hebben we uw probleem binnen een mum van tijd verholpen.

Is uw vaatwasser verstopt? Bel ons direct of maak een vrijblijvende afspraak via het offerteformulier.

Noodsituatie?

Bel ons direct op! We zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties

Verstopte vaatwasser schoonmaken

Een verstopte vaatwasser brengt verschillende consequenties met zich mee. Wanneer het water in de vaatwasser blijft staan wordt dit al snel troebel en gaat het stinken, geen fijn idee, zeker niet in uw keuken. Helaas is in dit geval de vaatwasser ook tijdelijk buiten gebruik en zal de vaatwasser overstromen als u geen actie onderneemt. Dit kan leiden tot lekkage en waterschade aan uw keukenvloer. Wij raden u aan regelmatig de filters in de vaatwasser schoon te maken en etensresten te verwijderen. Ook is het belangrijk dat u geregeld de leidingen ontkalkt om ophoping te voorkomen. Let wel op bij het verwijderen van het filter, deze is kwetsbaar en kan snel beschadigen.

Komt u er niet uit en blijft er een laag water in uw vaatwasser staan? Laat Regioriool.nl het voor u oplossen! We zijn 24/7 bereikbaar en altijd snel ter plaatse.

regioriool

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij 24/7 klaar en zijn we 365 dagen te bereiken. Laat u niet van uw werkzaamheden afhouden, wij hebben snel de verstopping verholpen.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool check

Niet altijd doet het probleem zich voor in de vaatwasser zelf. Wij kunnen achterhalen of het probleem zich dieper in het riool bevindt en dit direct voor u oplossen.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Periodieke controle

Heeft u vaker last van een verstopte vaatwasser? Wij kunnen periodiek bij u langs komen om verstoppingen te voorkomen en riool te controleren. Zo blijven hoge kosten en vervelende verstoppingen uit.

Verstopte vaatwasser: onze tips

Wanneer uw vaatwasser is verstopt kunt u altijd eerst zelf proberen deze te ontstoppen. Echter brengt dit een hoop werk met zich mee en de kans dat u een afvoer of kwetsbaar filter beschadigd is niet ondenkbaar. Wilt u het toch proberen? Dit zijn onze tips:

  • Schep het water uit de vaatwasser en verwijder het filter.
  • Maak de afvoerpomp los, raadpleeg hiervoor de handleiding van de vaatwasser.
  • Controleer de pomp en leidingen op afval.
  • Spoed het filter schoon en de deksel van de afvoerpomp.
  • Controleer alle slangen op verstopping.
  • Test de vaatwasser.

Mocht de verstopping niet zijn verholpen raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen kijken waar de verstopping of het probleem vandaan komt en dit direct voor u oplossen.

Vaatwasser verstopt?

Onze diensten

Hieronder een greep uit onze diensten bij u in de regio. Staat de dienst die u zoekt hier niet bij? Bel ons op! We doen ons uiterste best u alsnog van dienst te zijn.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Vaatwasser ontstoppen