Riool ontstoppen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen

Heeft u een professioneel bedrijf nodig dat uw riool kan ontstoppen? De ervaren specialisten van Regioriool helpen u graag wanneer uw riool verstopt is. Gegarandeerd de beste service voor al uw rioolproblemen en rioolverstoppingen. Is uw riool verstopt geraakt? Onze vriendelijke monteurs zijn snel ter plaatsen, ook u kunt ons 24/7 bereiken voor noodsituaties. 

Er zijn meerdere mogelijkheden denkbaar waarop uw riolering verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld (te veel) toiletpapier, keukenafval en bladeren die vanuit uw dakgoot in het riool zijn beland. Regioriool zoekt eerst uit waar de verstopping plaatsvind en hoe deze heeft kunnen ontstaan. We zullen uw probleem verhelpen met een hoge drukspuit of een rioolveer. Voor u het weet is uw verstopte riool weer volledig gerepareerd en gereinigd. 

Niet alleen werken wij de klok rond om uw riool te ontstoppen, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor een verstopt riool. We zijn zowel telefonisch, via e-mail als via WhatsApp bereikbaar om uw van dienst te zijn. Wanneer u zich niet in een noodsituatie bevindt kunt u uiteraard een vrijblijvende afspraak maken of een offerte aanvragen, dit doet u middels de onderstaande knoppen. Maak gerust gebruik van ons deskundige advies, onze vriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen.

Noodsituatie?

Riool ontstoppen

Heeft u een noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Veel voorkomende rioolverstoppingen

Ons team is intussen al ruim vijftien jaar actief in het vak. In deze periode zijn we vele verschillende rioolverstoppingen tegengekomen, die ieder succesvol zijn verholpen. Hieronder een aantal van de meestvoorkomende verstoppingen: 

Dit is een greep uit de veel voorkomende acute problemen. Al dit soort problemen verhelpen wij met onze expertise, ervaring en 24/7 service. Wij gaan te werkt met de juiste machines en materialen, hierdoor is uw probleem binnen de kortste keren opgelost. 

Spoedgeval? Bel direct! 

regioriool

Voor bedrijven

Als ondernemer heeft u te maken met gasten, klanten en/of personeel. Dan zit u niet te wachten op een verstopping van gootsteen, toilet, wasbak of douche. Gebeurt dit toch? Regioriool.nl schiet onmiddellijk te hulp. Wij maken het verstopte riool grondig schoon en/of ontstoppen het riool waar nodig. Hierna voorzien wij u van de juiste tips om herhaling te voorkomen

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanlegggen

Regioriool.nl is niet alleen gespecialiseerd in riool ontstopping, wij gaan nog een stap verder. Wij kunnen uw gescheurde of verzakte riolering repareren of de riolering (deels) vervangen. Ook leggen wij desgewenst compleet nieuwe rioleringen aan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Heeft u als particulier of bedrijf al langere tijd problemen met een verstopt riool of rioollucht in uw pand of woning? Doorgespoelde rommel, maar ook breuken en verzakking kunnen de oorzaak zijn. Dan is riool ontstopping niet afdoende. Wij komen graag naar u toe voor een grondige rioolinspectie. Wij brengen de problemen nauwkeurig in kaart en voorzien u van passend advies.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Is uw riolering niet volledig verstopt? Loopt het water langzaam weg maar lijkt een ontstopping u nog niet nodig? Wij raden u aan tóch contact op te nemen met onze adviseurs, wij kunnen de grotere problemen voor zijn. Als u te lang wacht met ontstoppen kunnen er problemen ontstaan als: lekkage, overlopen, stank en grote verstoppingen. Wanneer u ons tijdig inschakelt kunnen wij deze problemen verhelpen voordat het uit de hand loopt, dit bespaart veel tijd en scheelt u in de portemonnee. 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u vrijblijvend van passend advies. Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Een greep uit onze diensten

Problemen met de afvoer of is uw riolering verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatsen om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool ontstoppen

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet ontstoppen

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen