Afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen? Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten, dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Afvoer ontstoppen

Is uw afvoer verstopt? Dit gebeurt altijd op een vervelend moment. Onze specialisten staan klaar om u van dienst te zijn. Met ruim vijftien jaar ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend een verstopte afvoer is. Wij zijn snel ter plaatse en beschikken over de juiste tools om uw afvoer te ontstoppen.

Er zijn meerdere oorzaken te bedenken waardoor uw afvoer verstopt is geraakt. Een gootsteen wordt dagelijks gebruikt, door het doorspoelen van etensresten kan het voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt. Geen zorgen! Wij zijn snel ter plaatse en kunnen uw probleem snel verhelpen!

Heeft u een verstopping in uw afvoer? Regioriool.nl levert gegarandeerd de beste service voor het ontstoppen van uw afvoer. U kunt ons 24/7 bereiken voor noodsituaties. Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Noodsituatie?

Afvoer ontstoppen

Heeft u een noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Afvoer ontstoppen met spoed

Een verstopte afvoer in uw keuken, badkamer of toilet verstoort direct uw huishouden en kan leiden tot onaangename situaties. Het water loopt niet vloeiend meer weg en de kans dat uw wasbak overloopt neemt met de minuut toe. De vakspecialisten van Regioriool zijn snel ter plaatse en verhelpen vakkundig en snel al uw problemen. 

Wij hebben vele jaren ervaring in het ontstoppen van verschillende afvoeren. Wij hebben altijd de juiste materialen bij ons. U kunt ons 24/7 bereiken. Ons team bestaat uit ervaren en vriendelijke specialisten die u op uw gemak zullen stellen en u met een goed gevoel zullen achterlaten. Bij Regioriool.nl kunt u rekenen op de beste service en nazorg.

Afvoer ontstoppen met spoed? Bel direct!

Regioriool.nl - Rioolvliegjes bestrijden

Zakelijk

Runt u een restaurant, een hotel of een ander bedrijf? Dan heeft u te maken met gasten of klanten die over de vloer komen. U zit niet te wachten op een stinkende afvoer of een overstroming. Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Regioriool.nl schiet u te hulp met een 24/7 service voor bedrijven. Wij ontstoppen uw afvoer, reinigen de omgeving en voorzien u van de juiste tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Regioriool afbeelding banner

Afvoer repareren

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw afvoer, ook kunnen wij uw afvoer repareren, vervangen of grondig reinigen. Wij hebben altijd de juiste tools en materialen bij ons om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en indien noodzakelijk direct een nieuwe afvoer te monteren.

Riolering

Afvoer controle

Heeft u al enige tijd problemen met uw afvoer of hangt er een vervelende lucht in uw pand? Wij komen graag een kijkje nemen om te inventariseren waar het probleem vandaan komt. Wij kunnen het probleem bij de kern vaststellen en direct voor u verhelpen. De oorzaak van het probleem kan diep verstopt liggen in uw afvoer, daarom komen wij graag bij u langs om het probleem te onderzoeken en direct voor u te verhelpen.

Een verstopte afvoer

Is uw afvoer alsnog verstopt geraakt? Dit kan gebeuren. Door het wegspoelen van etensresten of haren die in uw doucheputje zijn blijven hangen kan een afvoer verstopt raken. U kunt dit herkennen aan een vervelende geur en water dat niet wegloopt. Wanneer u Regioriool tijdig inschakelt kunnen wij ergere problemen voorkomen. Nu het probleem nog klein is en bevindt het zich vaak bovenin de leiding bevindt. Dit kan makkelijk verholpen word en bespaart veel tijd en geld.

Neem gerust contact op met onze adviseurs, wij voorzien u graag van tips en passend advies.

Afvoer verstopt?

Geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het direct op. Onze monteurs doen al jaren niets anders dan verstopte afvoeren verhelpen. Dus met jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Dus last van een verstopte afvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw afvoer?

Een verstopping in uw afvoer voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips hieronder kunt u verstoppingen in uw afvoeren voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in uw afvoeren doorspoelen. Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer schoon te houden. Vaak doen deze ontstoppers meer kwaad dan goed.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel geen etensresten, (frituur)vet en andere dingen zoals maandverband door de afvoer. Als u etensresten doorspoelt kunnen er namelijk ophopingen ontstaan. Gooi het in uw prullenbak om verstoppingen in uw afvoer te voorkomen.

3. Plaats afvoerzeefjes

Plaats afvoerzeefjes boven alle afvoeren als u dit nog niet gedaan heeft. Afvoerzeefjes houden vuil, haren, resten van zeep en eten tegen. Het verkleint de kans op verstoppingen in uw afvoer.

4. Schoonmaken van uw afvoerputje

Voor uw afvoer zit vaak een putje. Dit putje houdt bijvoorbeeld etensresten en haren tegen. Zorg ervoor dat uw dit putje regelmatig schoonmaakt om het effectief te laten werken.
Met deze tips gebruikt maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw afvoeren verstopt raken. Is uw afvoer toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl in en laat uw afvoer ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten naast afvoeren ontstoppen

Verstopte afvoer? U kunt dit altijd zelf proberen te verhelpen, echter is dit een flinke klus en kan dat leiden tot schade aan uw afvoer. Schakel daarom tijdig een afvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten:

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Wasbak verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen afvoer ontstoppen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als eerst kunt u natuurlijk zelf proberen de verstopping in de afvoer te verhelpen. Werkt dat niet? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Als je zelf niet weet hoe het moet, raden wij ook aan om een professional in te schakelen. Door het foutief ontstoppen van uw afvoer kan er namelijk meer schade ontstaan. Dat wilt u natuurlijk niet. Een professional weet namelijk precies wat hij of zij doet en heeft ook de juiste apparatuur om uw afvoer grondig te ontstoppen. Zo wordt uw afvoer in één keer correct ontstopt.

De kosten voor het ontstoppen van de afvoer zijn natuurlijk afhankelijk van de ernst van de verstopping. Hoe erger de verstopping, hoe langer het duurt voordat de afvoer ontstopt is. Wij werken met voordelige prijzen voor al onze ontstoppingswerkzaamheden. Wilt u een volledige prijsindicatie ontvangen? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Een verstopte afvoer kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de afvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.

U kan zeker zelf proberen om uw afvoer te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.

Wij van Regioriool.nl raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw afvoer en ze de afvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Afvoer ontstoppen