Gootsteen ontstoppen Leiden

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Leiden

Gootsteen ontstoppen in Leiden

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Leiden. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Snel hulp nodig in Leiden?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Twijfel geen moment! We staan 24/7 voor u klaar.

Verstopte gootsteen in Leiden, wat moet u doen?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De meest voorkomende oorzaken kent u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Leiden! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Leiden het voor u oplossen.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Laat het water uit de wasbak lopen. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Leiden

Onze ontstoppingsservice in Leiden staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Leiden?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Leiden.

Een kleine greep uit ons service pakket in Leiden. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Leiden