Gootsteen ontstoppen Delft

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Delft

Gootsteen ontstoppen in Delft

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Delft. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Delft?

Een verstopte gootsteen en weet u geen raad? Twijfel geen moment! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Een verstopte gootsteen in Delft, wat nu?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. De belangrijkste oorzaken kent u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Delft! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Onze monteurs in Delft lossen het graag voor u op.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Delft

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Delft?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Delft.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Delft. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Delft