Gootsteen ontstoppen Rotterdam

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis in Rotterdam.

Gootsteen ontstoppen in Rotterdam

Het is niet ongewoon dat uw gootsteen op een bepaald moment verstopt raakt door opeenhoping van etensresten, zeep of door andere producten. Bij een verstopping staan wij klaar om uw afvoer te ontmantelen, schoon te maken en te ontstoppen. Onze service is altijd bereikbaar, 24/7, in Rotterdam. Wij begrijpen hoe lastig een verstopte gootsteen kan zijn. Of u nu wilt bellen, berichten via WhatsApp, of het contact- of offerteformulier invullen, wij zijn er om u te helpen met onze ervaren monteurs uit Rotterdam.

Snel hulp nodig in Rotterdam?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24/7 bereikbaar in de regio Rotterdam.

Verstopte gootsteen in Rotterdam

Heeft uw gootsteen last van een verstopping? Als het water stagneert en er een nare lucht in de lucht hangt, kan dit wijzen op een blokkade. Dit kan veroorzaakt worden door kalkophoping, leidingproblemen, ongewenste items in de afvoer of overmatige etensresten. Soms kunt u het probleem zelf verhelpen, maar herhaalde pogingen kunnen leiden tot verdere schade. In dat geval is het wijsheid om onze experts van Regioriool.nl uit Rotterdam in te roepen. Onze ervaren monteurs zullen uw gootsteen vakkundig ontstoppen, schoonmaken en indien vereist repareren met de beste materialen.

ontstoppen-met-ploppers

Ontstoppen met plopper

Zet de plopper op de afvoer van de gootsteen. Beweeg de plopper op en neer om een vacuüm in de afvoer te creëren, waardoor de blokkade kan loskomen. Na deze actie, giet kokend water in de gootsteen om te controleren of de verstopping volledig is opgelost.

Ontstoppen

Zwanenhals losmaken

Plaats eerst een emmer onder de zwanenhals. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u de ring losdraaien. Laat vervolgens het water wegvloeien uit de wasbak. Maak beide delen van de buis schoon en spoel deze goed na met een water-en-zeepmengsel. Zorg ervoor dat de anti-lek ring stevig wordt vastgedraaid om lekkages in uw keukenkastje te voorkomen.

Riolering

Soda en azijn

Om uw gootsteen te ontstoppen, kunt u soda en azijn proberen. Strooi eerst wat soda in de gootsteen en voeg dan een scheutje heet water toe. Giet daarna voorzichtig een kleine hoeveelheid azijn erbij, wat voor bruisen kan zorgen. Spoel ten slotte de gootsteen door met water om het mengsel volledig weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Rotterdam

Rond de klok beschikbaar in Rotterdam, dat zijn wij voor het ontstoppen van uw gootsteen. Zit u met een urgent probleem? Ons team is er snel bij en lost het vlot op. We zijn uitgerust met geavanceerde tools en de benodigde materialen voor een deskundige aanpak. Onze ervaring heeft ons geleerd de beste methoden toe te passen voor elk probleem. Onze ervaren monteurs deinzen voor niets terug. Dankzij de uitgebreide uitrusting in onze werkbussen kunnen wij direct actie ondernemen om uw gootsteenproblemen aan te pakken.

Gootsteen ontstoppen in Rotterdam?

Heeft u problemen met stilstaand water in uw gootsteen of merkt u een vervelende lucht op? Dit wijst vaak op een verstopping in de gootsteen. Laat het niet erger worden; schakel de specialisten van Regioriool.nl uit Rotterdam in.

Hoe voorkomt u een verstopping in de gootsteen in Rotterdam?

Het hebben van een verstopping in uw gootsteen in Rotterdam is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun gootsteen. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aan brengen. Door etensresten door de gootsteen te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Gooi voortaan uw etensresten in de prullenbak.

2. Afvoerzeef

Plaats boven de afvoer van uw gootsteen een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

3. Preventief schoonmaken

U kunt uw afvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw afvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.

4. Vermijd chemische ontstoppers

Merkt u dat uw gootsteen toch verstopt begint te raken? Gebruik dan geen chemische ontstoppers. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ook voor het schoonhouden van uw afvoer raden wij deze sterk af. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw afvoer schoonhouden.
Het kan natuurlijk voorkomen dat uw gootsteen alsnog verstopt raakt. Dit is uiteraard enorm vervelend. Het is dan verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Zo voorkomt u ergere problemen en is het in één keer correct opgelost. Neem contact op met de experts van Regioriool.nl uit Rotterdam als uw gootsteen verstopt is geraakt!

Rioolontstopping

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze andere diensten in Rotterdam

Naast het ontstoppen van gootstenen hebben wij in Rotterdam een breed scala aan diensten. Een greep uit ons aanbod: expertise in gootstenen, afvoeren en hardnekkige blokkades. Ook voor het installeren of herstellen van uw afvoer of riool kunt u bij ons terecht.

Riool verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt  in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen gootsteen ontstoppen Rotterdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Wilt u uw gootsteen zelf ontstoppen of wilt u het gelijk door een expert laten doen? Beide opties zijn mogelijk. Zelf kunt u uw gootsteen proberen te ontstoppen met een plopper. Als dit niet werkt kunt u het ook nog proberen met het doorspoelen van de afvoer met heet water en een scheut soda. Is uw gootsteen hierna nog steeds verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een ernstige verstopping. Ga dan niet door met het proberen te ontstoppen van uw gootsteen. U kunt dan namelijk meer schade aanbrengen. Ons advies is om dan een expert in te schakelen. Een expert beschikt over de juiste kennis en materialen voor het ontstoppen van uw gootsteen. Daardoor weet u meteen zeker dat het in één keer goed gebeurt.

Als u uw gootsteen laat ontstoppen door een expert is er helaas geen standaard prijskaartje aan te hangen. Elke loodgieter rekent andere prijzen en elke verstopping is anders. Wij kunnen u wel vertellen welke tarieven u kunt verwachten als u door ons uw bad laat ontstoppen. Bij 30 minuten arbeid geldt bij ons het tarief vanaf €87,50 exclusief btw.

Contact opnemen?

In Rotterdam zijn wij de experts in het ontstoppen van gootstenen. Wij zetten ons in voor snelle, deskundige, behulpzame en betrouwbare service.

Gootsteen ontstoppen Rotterdam