Gootsteen ontstoppen Rotterdam

30 Minuten arbeid in Rotterdam incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Rotterdam

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Rotterdam. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Rotterdam en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Spoedgeval in Rotterdam?

Uw gootsteen verstopt? Neem direct contact op! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Verstopte gootsteen in Rotterdam, wat moet u doen?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Rotterdam is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Rotterdam het probleem voor u oplossen.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Rotterdam

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Rotterdam?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Rotterdam.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Rotterdam. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Rotterdam