Gootsteen ontstoppen Alphen aan den Rijn

30 Minuten arbeid in Alphen aan den Rijn incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Alphen aan den Rijn

Schrik niet, maar uw gootsteen zal vroeg of laat een keer verstopt raken. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Alphen aan den Rijn. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Alphen aan den Rijn?

Uw gootsteen verstopt? Aarzel niet en bel ons! We staan voor u klaar.

Verstopte gootsteen in Alphen aan den Rijn, wat moet u doen?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Alphen aan den Rijn! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Alphen aan den Rijn het voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Zorg dat het water uit de wasbak loopt. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Alphen aan den Rijn

Onze ontstoppingsservice in Alphen aan den Rijn staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Alphen aan den Rijn?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Alphen aan den Rijn.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Alphen aan den Rijn