Gootsteen ontstoppen Dordrecht

30 Minuten arbeid in Dordrecht incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Dordrecht

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Dordrecht. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen uiteraard dat u zich in een vervelende situatie bevindt, we zullen dan ook snel ter plaatse zijn. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Dordrecht?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig pak de telefoon! We zijn 24/7 bereikbaar.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Dordrecht?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in Dordrecht is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Dordrecht lossen het graag voor u op.

regioriool

Probeer eerst de plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Dordrecht

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Dordrecht. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Dordrecht?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Dordrecht.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Dordrecht. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Dordrecht