Riool ontstoppen Leiden

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Leiden

Een riool specialist nodig in Leiden? Ons riool ontstoppingsbedrijf schiet u te hulp. De experts van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Leiden verstopt is geraakt. Wij garanderen u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen kunt u rekenen op passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Een verstopt riool in Leiden? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn enorm veel manieren mogelijk hoe uw riool in Leiden verstopt is geraakt. Vastzittend toiletpapier of verstopte etensresten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Leiden al velen jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Bevindt u zich in een noodsituatie? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Spoedig hulp nodig?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Veel voorkomende rioolverstoppingen in Leiden

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Leiden vele verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons professionele ontstoppingsbedrijf in Leiden is geen uitdaging te groot en weten we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Leiden. De problemen die wij het meest tegenkomen zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Bel ons direct, we kunnen u altijd voorzien van tips en gratis advies.

regioriool

Ook voor uw bedrijf

Heeft u meerdere personeelsleden lopen? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Uw rioolproblemen opslossen in Leiden is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riool inspectie

Langdurig last van een verstopt riool in Leiden, of last van vervelende geuren? Wij kunnen uw riolering grondig inspecteren.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar lijkt het u nog niet noodzakelijk om Regioriool in Leiden langs te laten komen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. In de meeste gevallen kunnen we erger voorkomen wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u gratis voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Leiden, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze professionals.

Direct contact bij een verstopt riool in Leiden

Een aantal van onze diensten

Verstopte afvoer in Leiden? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem tijdig contact op met onze professionals, we helpen u graag! Hieronder en greep uit onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Leiden

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leiden.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Leiden