Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn

Voorrijkosten in Alphen aan den Rijn inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl btw.

Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn

Is uw riool verstopt en woont u in Alphen aan den Rijn? Ons riool ontstoppingsbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen. De specialisten van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Alphen aan den Rijn verstopt is geraakt. Wij garanderen u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons 365 dagen in het jaar bereiken voor spoedreparaties. Een verstopte riolering in Alphen aan den Rijn? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn tientallen manieren mogelijk hoe uw riool in Alphen aan den Rijn verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of etensresten die zijn vast komen te zitten. ondertussen hebben wij al velen jaren ervaring in de meest uiteenlopende problemen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Heeft u met spoed hulp nodig? U kunt is direct bellen, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Spoedig hulp nodig?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Veel voorkomende rioolverstoppingen in Alphen aan den Rijn

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Alphen aan den Rijn vele verschillende riool verstoppingen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Alphen aan den Rijn is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We komen dagelijks diverse oorzaken van verstopte rioleringen tegen in Alphen aan den Rijn. De meest voorkomende zijn: Verstopte afvoer na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Bel ons direct, We geven u graag wat tips.

regioriool

Voor bedrijven

Heeft u meerdere personeelsleden lopen? Dan zit u niet te wachten op vervelende rioolgeuren of een verstopt toilet. Ook staan wij 24/7 klaar voor uw bedrijf.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Uw rioolproblemen opslossen in Alphen aan den Rijn is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Al langere tijd last van een verstopt riool in Alphen aan den Rijn, of last van vervelende geuren? Wij kunnen uw riolering grondig inspecteren.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Alphen aan den Rijn in de arm te nemen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. In de meeste gevallen kunnen we een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u altijd voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Alphen aan den Rijn, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Direct contact bij een verstopt riool in Alphen aan den Rijn

Een aantal van onze expertises

Verstopte afvoer in Alphen aan den Rijn? Het is veel werk om het zelf te proberen en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem tijdig contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een aantal van onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Alphen aan den Rijn

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Alphen aan den Rijn.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Alphen aan den Rijn