Riool ontstoppen Schiedam

30 Minuten arbeid + voorrijkosten vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Schiedam

Woont u in Schiedam en is uw riool verstopt? Ons riool ontstoppingsbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Schiedam verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 klaar voor uw verstopte riool in Schiedam. Niet alleen kunt u rekenen op passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons 365 dagen in het jaar bereiken voor spoedreparaties. Een verstopte riolering in Schiedam? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn vele manieren mogelijk hoe uw riool in Schiedam verstopt is geraakt. Teveel toiletpapier gebruikt of etensresten die zijn vast komen te zitten. ondertussen heeft ons bedrijf al meerdere jaren ervaring in de meest uiteenlopende problemen, die wij ieder succesvol hebben verholpen. Heeft u met spoed hulp nodig? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Schiedam

In de afgelopen jaren zijn wij als ontstoppingsbedrijf veel verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog dieper in het riool dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Schiedam is geen uitdaging te groot en weten we ook uw rioolverstopping snel en efficiënt te verhelpen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Schiedam. Deze problemen doen zich het meest voor: Verstopte afvoer na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Bel ons direct, We staan altijd klaar voor uw vragen.

regioriool

Ook voor uw onderneming

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool in Schiedam, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw reiolering controleren

Al langere tijd last van een verstopt riool in Schiedam, of last van vervelende geuren? Ook kunnen wij uw riolering inspecteren.

Probleem oplossen bij de kern

Een verstopt riool, loopt het water niet meer makkelijk weg maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Schiedam in de arm te nemen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. Vaak kunnen we in dit soort situaties een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u gratis voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Schiedam, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op bij een verstopt riool in Schiedam

Een greep uit onze diensten

Verstopte afvoer in Schiedam? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt tientallen risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Schiedam. Neem tijdig contact op met onze professionals, we bieden u de beste service! Hieronder en greep uit onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Schiedam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Schiedam.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Schiedam