Riool ontstoppen Dordrecht

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Dordrecht

Is uw riool verstopt en woont u in Dordrecht? Ons riool ontstoppingsbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen. De specialisten van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Dordrecht verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 klaar voor uw verstopte riool in Dordrecht. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor noodsituaties. Riool verstopt in Dordrecht? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn tientallen mogelijke manieren te bedenken waarop uw riool in Dordrecht verstopt is geraakt. Vastzittend toiletpapier of etensresten die zijn vast komen te zitten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Dordrecht al meerdere jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Heeft u een noodsituatie? Bel ons direct, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Dordrecht

In de afgelopen jaren is ons ontstoppingsbedrijf in Dordrecht enorm veel verschillende verstoppingen tegengekomen, de ene nog dieper in het riool dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Dordrecht is geen uitdaging te groot en weten we ook uw probleem snel en efficiënt op te lossen.

We lopen dagelijks tegen verschillende uitdagingen aan. Deze problemen doen zich het meest voor: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, we kunnen u altijd voorzien van tips en gratis advies.

regioriool

Voor bedrijven

Werkt u voor klanten en heeft u personeel rondlopen? Dan wenst u geen defect toilet of ruikend riool. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Uw riool ontstoppen in Dordrecht is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Al langere tijd last van een verstopt riool in Dordrecht, of last van vervelende geuren? Wij komen graag langs voor een grondige inspectie.

Probleem oplossen bij de kern

Uw riolering verstopt, Loopt het water in uw gootsteen niet meer vloeiend weg maar lijkt het u nog niet noodzakelijk om Regioriool in Dordrecht in te schakelen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. In de meeste gevallen kunnen we het grote probleem voor zijn wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u te allen tijden voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Dordrecht, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Riool verstopt in Dordrecht?

Een greep uit onze diensten

Woonachtend in Dordrecht en een verstopte riolering? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Dordrecht. Neem tijdig contact op met onze adviseurs, we staat graag voor u klaar! Hieronder en greep uit onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Dordrecht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Dordrecht.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Dordrecht