Gootsteen ontstoppen Haarlemmermeer

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Haarlemmermeer

Gootsteen ontstoppen in Haarlemmermeer

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Haarlemmermeer. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Snel hulp nodig in Haarlemmermeer?

Pak de telefoon! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Verstopte gootsteen in Haarlemmermeer, wat moet u doen?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Haarlemmermeer is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Haarlemmermeer lossen het graag voor u op.

regioriool

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Haarlemmermeer

Onze ontstoppingsservice in Haarlemmermeer staat 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Haarlemmermeer?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Haarlemmermeer.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Haarlemmermeer. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Haarlemmermeer