Gootsteen ontstoppen Haarlem

30 Minuten arbeid in Haarlem incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Haarlem

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Haarlem. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in Haarlem?

Uw gootsteen verstopt? Pak de telefoon! We staan voor u klaar.

Een verstopte gootsteen in Haarlem, wat nu?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Haarlem! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Haarlem het voor u oplossen.

regioriool

Probeer eerst de plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, pas wel op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Haarlem

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Haarlem. We zijn zeer snel te plaatse wanneer u zich in een noodsituatie bevindt en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Haarlem?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Haarlem.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Haarlem. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Haarlem