Gootsteen ontstoppen Amsterdam

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Amsterdam

Gootsteen ontstoppen in Amsterdam

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Amsterdam. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in Amsterdam?

Uw gootsteen verstopt? Bel ons direct! We staan voor u klaar.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Amsterdam?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Amsterdam! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Amsterdam het voor u oplossen.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Verwijder het water uit de wasbak. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Amsterdam

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. We zijn zeer snel te plaatse wanneer u zich in een noodsituatie bevindt en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Amsterdam?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Amsterdam.

Een kleine greep uit ons service pakket in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Amsterdam