Gootsteen ontstoppen Amstelveen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Amstelveen

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Amstelveen. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Amstelveen en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Spoedgeval in Amstelveen?

Aarzel niet en bel ons! U kunt ons 24/7 bereiken.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Amstelveen?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in Amstelveen is u graag van dienst! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Amstelveen lossen het graag voor u op.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Maak de wasbak leeg. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Amstelveen

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Amstelveen. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Amstelveen?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Amstelveen.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Amstelveen. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Amstelveen