Gootsteen ontstoppen Zaanstad

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Zaanstad

Gootsteen ontstoppen in Zaanstad

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Zaanstad. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Snel hulp nodig in Zaanstad?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Neem direct contact op! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Zaanstad?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste oorzaken kent u wel, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in Zaanstad is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Zaanstad lossen het graag voor u op.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Zaanstad

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Zaanstad. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Zaanstad?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Zaanstad.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Zaanstad. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Zaanstad