Gootsteen ontstoppen Ouder-Amstel

30 Minuten arbeid in Ouder-Amstel incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Ouder-Amstel

Schrik niet, maar uw gootsteen zal vroeg of laat een keer verstopt raken. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Ouder-Amstel. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Ouder-Amstel en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Snel hulp nodig in Ouder-Amstel?

Uw gootsteen verstopt? Twijfel geen moment! We zijn 24/7 bereikbaar.

Een verstopte gootsteen in Ouder-Amstel, wat nu?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Ouder-Amstel is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Ouder-Amstel het voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Zorg dat het water uit de wasbak loopt. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Ouder-Amstel

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Ouder-Amstel?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Ouder-Amstel.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Ouder-Amstel. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Ouder-Amstel