Keukenafvoer ontstoppen Delft

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Delft.

Keukenafvoer ontstoppen in Delft

De keukenafvoer kan makkelijk verstopt raken door dagelijks gebruik; wij hebben zelfs een keer een spijker gevonden! In het geval van een verstopte keukenafvoer schakelt u de hulp in van Regioriool.nl. Dankzij onze geavanceerde apparatuur, inclusief speciale camera’s, hebben wij de oorzaak van het probleem in uw afvoer snel geïdentificeerd. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Delft staat dag en nacht voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Als specialisten zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan direct contact op met onze specialisten.

Noodgeval in Delft?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Delft.

Keukenafvoer verstopt in Delft? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand gevuld met water, of er verspreidt zich een onaangename lucht uit de keukenafvoer. Om te begrijpen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de meest gangbare oorzaken te kennen.

U hebt vast wel gehoord dat het niet slim is om uw frituurpan in de gootsteen te legen, maar misschien is het u ontgaan dat zelfs kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Een klein beetje olie kan al aan de binnenkant van de afvoer blijven plakken, wat de oorzaak kan zijn van een verstopping. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het kort afspoelen van een bord of kommetje lijkt ongevaarlijk, maar dat is waar de problemen vaak beginnen. Wij raden aan om grote hoeveelheden, zoals saus of soep, op te vangen in een oude fles of leeg pak en dan weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Delft

Uw bedrijf in Delft kan bij Regioriool.nl terecht voor 24/7 service. Niet alleen komen wij 24/7 bij de mensen thuis, ook voor uw onderneming staan wij klaar wanneer het nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Delft

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Delft

Woont u in Delft en kampt u al een tijd met een verstopte keukenafvoer? Met behulp van onze rioolcamera’s vinden wij snel de oorzaak en pakken wij dit deskundig aan.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Verstoppingen voorkomen is uiteraard altijd fijner, helaas heeft u dit niet altijd zelf in de hand. U kunt wel proberen het doorspoelen vet- en etensresten te vermijden, maar het is niet altijd uw schuld als er een verstopping ontstaat. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Met een nauwkeurige inspectie en waar nodig een directe reiniging van uw keukenafvoer en riolering, helpen wij u verstoppingen en extra kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Delft?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Delft. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Wilt u meer weten of heeft u misschien een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en wij helpen u graag. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Delft?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Delft is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Delft om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Delft

Is uw keukenafvoer in Delft verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden.

Riool verstopt in Delft? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Delft? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Delft? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Delft

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Delft kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Delft te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Delft raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts uit Delft voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen Delft