Keukenafvoer ontstoppen Westland

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Westland.

Keukenafvoer ontstoppen in Westland

De waarschijnlijkheid dat uw keukenafvoer uiteindelijk verstopt raakt, is hoog. Elke dag stroomt er een mix van voedselresten, zeep en chemicaliën doorheen. Wij hebben zelfs ooit een keer een spijker aangetroffen. Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Onze moderne apparaten, inclusief speciale camera’s, stellen ons in staat het afvoerprobleem razendsnel te diagnosticeren. Hierna gaat ons gespecialiseerde team aan de slag om uw keukenafvoer naar volle tevredenheid te herstellen.

De specialisten staan dag en nacht voor u klaar voor alle verstoppingen. Als experts zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan gelijk contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Westland?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Westland.

Keukenafvoer verstopt in Westland? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand gevuld met water, of er verspreidt zich een onprettige lucht uit de keukenafvoer. Om erachter te komen hoe u dit had kunnen voorkomen, is het belangrijk dat u weet wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

U bent vast bekend met het feit dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen onverstandig is, maar wellicht weet u nog niet dat zelfs een klein beetje vet en olie kwaad kan. Een klein beetje olie kan al aan de binnenkant van de afvoer blijven plakken, wat de oorzaak kan zijn van een verstopping. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Westland

U bent bij Regioriool.nl aan het juiste adres voor 24/7 service in Westland voor uw bedrijf. Niet enkel voor particulieren zijn wij 24/7 actief; uw bedrijf kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Westland

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Dat is geen probleem. Onze professionals kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Westland

Al langere tijd last van een verstopte keukenafvoer en woont u in Westland? Met onze rioolcamera’s hebben wij snel achterhaald wat het probleem is. Hierna zullen wij dit deskundig en snel voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. U kunt zorg dragen voor het niet doorspoelen van vet en etensresten, maar dat garandeert niet dat u nooit met een verstopping te maken krijgt. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in Westland. Wij onderzoeken uw keukenafvoer en riolering uitvoerig en reinigen deze indien nodig onmiddellijk, om zo verstoppingen en hoge kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Westland?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij hebben al een decennia aan ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Westland. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Wilt u meer weten over het ontstoppen van keukenafvoeren? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Westland?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Westland is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Westland om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Westland

Is uw keukenafvoer in Westland verstopt? U kunt dit altijd zelf proberen te verhelpen, echter is dit een flinke klus en kan dat leiden tot schade aan uw keukenafvoer. Schakel daarom tijdig een keukenafvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod.

Riool verstopt in Westland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Westland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Westland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Westland

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Westland kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Westland te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Westland raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn vakspecialisten in het ontstoppen van keukenafvoeren in Westland. Wij richten ons altijd op het leveren van snelle, vriendelijke en betrouwbare service.

Keukenafvoer ontstoppen Westland