Keukenafvoer ontstoppen Den Haag

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Den Haag.

Keukenafvoer ontstoppen in Den Haag

De keukenafvoer kan makkelijk verstopt raken door dagelijks gebruik; wij hebben zelfs een keer een spijker gevonden! Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Met de assistentie van onze geavanceerde apparatuur en camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Den Haag staat 24 uur per dag voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Wij zijn ons volkomen bewust van de lastige situatie waarin u kunt verkeren bij een verstopte keukenafvoer. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze specialisten!

Noodgeval in Den Haag?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Den Haag.

Keukenafvoer verstopt in Den Haag? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer in Den Haag? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak staat inmiddels tot de nok gevuld met water of er komt een vervelende geur uit de keukenafvoer. Om te ontdekken hoe u dit had kunnen tegenhouden, is het cruciaal om bekend te zijn met de meest gebruikelijke oorzaken.

U hebt vast wel gehoord dat het niet slim is om uw frituurpan in de gootsteen te legen, maar misschien is het u ontgaan dat zelfs kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Een klein beetje olie kan al aan de binnenkant van de afvoer blijven plakken, wat de oorzaak kan zijn van een verstopping. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het kort afspoelen van een bord of kommetje lijkt ongevaarlijk, maar dat is waar de problemen vaak beginnen. Wij raden aan om grote hoeveelheden, zoals saus of soep, op te vangen in een oude fles of leeg pak en dan weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Den Haag

Zoekt u 24/7 service voor uw bedrijf in Den Haag? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet alleen zijn wij dag en nacht beschikbaar voor particulieren, maar ook uw bedrijf kunnen wij assisteren wanneer dat nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Den Haag

Blijk het dat uiteindelijk de afvoer niet verstopt is, maar het riool? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in Den Haag

Een langdurig verstopte keukenafvoer in Den Haag? Met onze rioolcamera’s sporen wij het probleem snel op, waarna wij dit vakkundig voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt rekening houden met het doorspoelen van vet resten en etensresten, maar u heeft de oorzaak niet altijd zelf in de hand. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in Den Haag. Wij zullen uw keukenafvoer en riolering grondig inspecteren en waar nodig direct reinigen. Zo voorkomt u verstoppingen en hoge rekeningen.

Keukenafvoer ontstoppen in Den Haag?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Den Haag. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Wilt u meer weten of heeft u misschien een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met onze vakmannen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Den Haag?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Den Haag is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Den Haag om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Den Haag

Is uw keukenafvoer in Den Haag verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten.

Riool verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Den Haag? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Den Haag

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Den Haag kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Den Haag te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Den Haag raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn professionals in het ontstoppen van keukenafvoeren in Den Haag. Ons streven is om altijd diensten te verlenen die snel, vakkundige, vriendelijk en betrouwbaar zijn.

Keukenafvoer ontstoppen Den Haag