Keukenafvoer ontstoppen Schiedam

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Schiedam.

Keukenafvoer ontstoppen in Schiedam

Het is niet ondenkbaar dat uw keukenafvoer uiteindelijk verstopt geraakt; elke dag spoelt er van alles door de afvoer, van etensresten tot zeepresten. Last van een verstopte keukenafvoer? Schakel dan gelijk de hulp in van een specialist. Met onze moderne apparatuur waaronder speciale camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Vervolgens werken onze specialisten nauwkeurig en effectief om uw keukenafvoer weer volledig werkend te krijgen.

De professionals staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij snappen heel goed dat een verstopte keukenafvoer voor een onprettige situatie kan zorgen. Wij zijn zeer snel op locatie en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Last van een verstopte keukenafvoer? Neem dan direct contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Schiedam?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Schiedam.

Keukenafvoer verstopt in Schiedam? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw wasbak staat helemaal vol met water, of er hangt een onplezierige geur in de keuken door de afvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

U bent vast bekend met het feit dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen onverstandig is, maar wellicht weet u nog niet dat zelfs een klein beetje vet en olie kwaad kan. Minimale hoeveelheden olie kunnen zich ophopen aan de binnenwand van de afvoer, wat een verstopping kan veroorzaken. Zeeprestanten kunnen zich aan de binnenkant van uw afvoer ophopen. Gebruik genoeg water om deze weg te spoelen als u uw handen wast.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het kort afspoelen van een bord of kommetje lijkt ongevaarlijk, maar dat is waar de problemen vaak beginnen. Wij raden aan om grote hoeveelheden, zoals saus of soep, op te vangen in een oude fles of leeg pak en dan weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Schiedam

Voor 24/7 service in Schiedam is uw bedrijf bij Regioriool.nl aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor individuen 24/7, maar ook voor uw bedrijf wanneer de situatie dat vereist.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Schiedam

Zit de verstopping dieper dan de afvoer? Dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Schiedam

Woont u in Schiedam en kampt u al een tijd met een verstopte keukenafvoer? Met behulp van onze rioolcamera’s vinden wij snel de oorzaak en pakken wij dit deskundig aan.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. Hoewel u zelf kunt voorkomen dat vet en etensresten doorgespoeld worden, kunt u niet altijd invloed uitoefenen op de oorzaak van een verstopping. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Wij zullen uw keukenafvoer en riolering grondig inspecteren en waar nodig direct reinigen. Zo voorkomt u verstoppingen en hoge rekeningen.

Keukenafvoer ontstoppen in Schiedam?

Maakt u zich niet druk. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Schiedam. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Schiedam?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Schiedam is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Schiedam om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Schiedam

Is uw keukenafvoer in Schiedam verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van de verkeerde middelen. Aarzel niet en schakel de vakmannen in van Regioriool.nl om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een klein overzicht met een aantal van onze diensten.

Riool verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Schiedam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Schiedam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Schiedam kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Schiedam te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Schiedam raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in keukenafvoer ontstoppingen in Schiedam. Wij hebben als doel om onze dienstverlening altijd snel, professioneel, vriendelijk en betrouwbaar te houden.

Keukenafvoer ontstoppen Schiedam