Bad ontstoppen Leiden

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Leiden. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Leiden

De verstopping in uw bad afvoer kan worden veroorzaakt door een combinatie van haar en zeepresten. Thuisremedies kunnen soms een tijdelijke oplossing bieden voor dit probleem.

Wij zijn ons volledig bewust van de vervelende gevolgen die een verstopte bad afvoer kan hebben. Dit kan leiden tot tijdelijk ongemak in het gebruik van uw badkamer of een hinderlijke rioolgeur in uw badkamer. Regioriool.nl staat klaar om u te assisteren. Onze ervaren medewerkers arriveren snel op locatie, wat vaak helpt om verdere schade en lekkages te voorkomen.

Bent u inwoner van Leiden en heeft u een dringend probleem, of wilt u gewoon een gesprek met onze monteurs? Neem dan onmiddellijk contact met obs op via het offerteformulier of de belknop.

Noodsituatie in Leiden?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Leiden.

Kenmerken van een verstopt bad

In ieder huishouden kunnen haren en zeepresten in de bad afvoer belanden. Deze materialen kunnen zich ophopen aan de binnenzijde van de afvoerpijp, wat leidt tot een verstopping.

U kunt verschillende symptomen herkennen die duiden op een verstopte bad afvoer. Bij een lichte verstopping merkt u dat het water langzamer wegloopt dan gebruikelijk. Bij een ernstigere verstopping blijft het water staan in het bad door een complete blokkade. Vaak gaat een verstopping gepaard met een onaangename geur in de badkamer, die sterker wordt naarmate de verstopping groter is. Er wordt wel gezegd: hoe groter de verstopping, hoe onaangenamer de geur. Als u merkt dat het water niet meer goed wegloopt, aarzel dan niet en schakel onze deskundige monteurs uit Leiden in.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn enkele doe-het-zelf technieken om een verstopping in uw bad afvoer aan te pakken. Probeer het bad eens te vullen met heet water en voeg een royale hoeveelheid soda toe. Gebruik vervolgens een ontstopper om dit mengsel door de afvoer te duwen, wat kan helpen om een lichte verstopping te verwijderen. Als deze methode niet effectief is, is het niet aan te raden het opnieuw te proberen, omdat dit de afvoer kan beschadigen. In zo’n geval is het beter om de expertise van Regioriool.nl in te roepen.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u te maken met een verstopt bad of een andere urgente kwestie? Ons team is uitgerust om diverse soorten noodgevallen aan te pakken. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen wij elk probleem vlot identificeren en direct een oplossing bieden.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Verkiest u het voorkomen van een verstopping in uw bad boven het moeten laten ontstoppen ervan? Neem dan direct contact op met onze deskundigen. Wij bieden graag preventieve diensten aan in Leiden om ernstigere schade en hogere kosten te vermijden. Onze gekwalificeerde professionals staan klaar om u te adviseren over het voorkomen van toekomstige problemen. Plan nu een afspraak, vraag een offerte aan of bel ons team voor meer informatie.

Bad verstopt in Leiden?

Ervaart u dat uw bad niet goed leegloopt, of merkt u een onaangename lucht in uw badkamer? Dit zijn vaak tekenen van een verstopping in het bad. Aarzel niet en neem onmiddellijk contact op met Regioriool.nl om verdere verergering van de verstopping te voorkomen.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Leiderdorp?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Leiden kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Leiden.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Leiden

Heeft u te maken met afvoerproblemen in uw bad of een verstopte riolering? U kunt een poging wagen om dit zelf op te lossen, maar dit kan het probleem soms verergeren. Ons team staat klaar om u ter plaatse te assisteren. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze services. Voor vragen, aarzel niet om onze experts te contacteren.

Riool verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Leiden

Afvoer verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Leiden

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Leiden in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.

Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.

Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Onze expertise ligt in het ontstoppen van baden. Wij streven ernaar om altijd snel, professioneel en betrouwbaar te werken.

Bad ontstoppen Leiden