Bad ontstoppen Katwijk

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Katwijk.

Bad ontstoppen Katwijk

Door haren en badproducten die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopping in het bad vervelende consequenties met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl kan al uw verstoppingsproblemen oplossen. Onze specialisten zijn altijd snel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Katwijk of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Katwijk?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Katwijk.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer blijven hangen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Er zijn verschillende typeringen waaraan u kan zien of uw badafvoer verstopt is. Bij een minimale verstopping zal u merken dat het water slechter wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze monteurs uit Katwijk.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met een aantal methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. Optie 1 is om het bad vol te laten lopen met heet water en het te combineren met een flinke scheut soda. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, probeer het dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Wij beschikken over professionele apparatuur waar wij het probleem snel mee kunnen detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Voorkomt u ook liever een verstopt bad? Neem dan direct contact op met onze deskundigen. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Katwijk. Vermijd hogere kosten en meer schade hierdoor. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze vakspecialisten.

Bad verstopt in Katwijk?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem snel contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Korendijk?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Katwijk kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Katwijk.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Katwijk

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Wij komen u graag ter plaatse helpen. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Katwijk aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Katwijk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Katwijk

Afvoer verstopt in Katwijk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Katwijk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Katwijk

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals voor het ontstoppen van een bad in Katwijk. Onze prioriteit is om altijd een vakkundige, betrouwbare en snelle dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Katwijk