Riool ontstoppen Leiderdorp

Voorrijkosten in Leiderdorp inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl btw.

Riool ontstoppen Leiderdorp

Is uw riool verstopt en woont u in Leiderdorp? Ons riool ontstoppingsbedrijf is u graag van dienst. De professionals van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Leiderdorp verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons 365 dagen in het jaar bereiken voor spoedreparaties. Riool verstopt in Leiderdorp? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn vele manieren mogelijk waarop uw riool in Leiderdorp verstopt is geraakt. Teveel toiletpapier gebruikt of etensresten die zijn vast komen te zitten. Inmiddels hebben wij al velen jaren ervaring in de meest uiteenlopende problemen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Heeft u een noodsituatie? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolverstoppingen in Leiderdorp

In de afgelopen jaren is ons ontstoppingsbedrijf in Leiderdorp veel verschillende verstoppingen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons professionele ontstoppingsbedrijf in Leiderdorp is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Leiderdorp. Deze problemen doen zich het meest voor: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, We hebben altijd een passend antwoord op uw vraag.

regioriool

Ook voor uw onderneming

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook voor uw bedrijf bieden wij passende service.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Uw rioolproblemen opslossen in Leiderdorp is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw riool in Leiderdorp onder de loep

Langdurig last van een verstopt riool in Leiderdorp, of last van vervelende geuren? Wij komen graag langs voor een grondige inspectie.

Probleem oplossen bij de kern

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar lijkt het u nog niet nodig om Regioriool in Leiderdorp in te schakelen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. In de meeste soortgelijke situaties kunnen we een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u te allen tijden voorzien van passend advies en tips om erger te voorkomen. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Leiderdorp, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op bij een verstopt riool in Leiderdorp

Een aantal van onze expertises

Verstopping in uw afvoer in Leiderdorp? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Leiderdorp. Neem tijdig contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Leiderdorp

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leiderdorp.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Leiderdorp