Keukenafvoer ontstoppen Zaanstad

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Zaanstad.

Keukenafvoer ontstoppen in Zaanstad

De kans dat uw keukenafvoer verstopt raakt, is vrij hoog; dit komt door de dagelijkse stroom van etensresten, zeep en andere stoffen. Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Dankzij onze vooruitstrevende apparatuur en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer extreem snel geïdentificeerd. Vervolgens treden onze specialisten in actie om uw keukenafvoer tot volle functionaliteit te herstellen.

De deskundigen staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie kunt bevinden als uw keukenafvoer verstopt is. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Last van een verstopte keukenafvoer? Neem dan direct contact op met onze vakspecialisten.

Noodgeval in Zaanstad?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Zaanstad.

Keukenafvoer verstopt in Zaanstad? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand toe gevuld met water of er hangt een onaangename stank uit de keukenafvoer. Om erachter te komen hoe u dit had kunnen voorkomen, is het belangrijk dat u weet wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

U bent vast bekend met het feit dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen onverstandig is, maar wellicht weet u nog niet dat zelfs een klein beetje vet en olie kwaad kan. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeepresten kunnen zich blijven ophopen aan de binnenkant van de afvoer. Spoel bij het wassen van uw handen voldoende water door de keukenafvoer om de zeepresten weg te spoelen.

De meest voorkomende boosdoener zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Zaanstad

Zoekt u 24/7 service voor uw onderneming in Zaanstad? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet alleen zijn wij 24/7 beschikbaar voor particulieren, maar ook uw bedrijf kunnen wij assisteren wanneer dat nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Zaanstad

Blijkt het dat de verstoppingen dieper ligt dan in de afvoer? Dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Zaanstad

Woont u in Zaanstad en heeft u al een tijdje een verstopte keukenafvoer? Met onze gespecialiseerde rioolcamera’s identificeren wij snel het probleem en lossen het vakkundig voor u op.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Helaas zijn verstoppingen niet altijd te voorkomen. U kunt zorg dragen voor het niet doorspoelen van vet en etensresten, maar dat garandeert niet dat u nooit met een verstopping te maken krijgt. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Wij zullen uw keukenafvoer en riolering grondig inspecteren en waar nodig direct reinigen. Zo voorkomt u verstoppingen en hoge rekeningen.

Keukenafvoer ontstoppen in Zaanstad?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Zaanstad. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Wilt u meer weten over het ontstoppen van keukenafvoeren? Neem dan contact op met onze monteurs. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Zaanstad?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Zaanstad is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Zaanstad om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Zaanstad

Is uw keukenafvoer in Zaanstad verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten.

Riool verstopt in Zaanstad? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Zaanstad? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Zaanstad? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Zaanstad

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Zaanstad kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Zaanstad te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Zaanstad raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in keukenafvoer ontstoppingen in Zaanstad. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Zaanstad