Keukenafvoer ontstoppen Haarlemmermeer

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Haarlemmermeer. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Keukenafvoer ontstoppen in Haarlemmermeer

De keukenafvoer kan makkelijk verstopt raken door dagelijks gebruik; wij hebben zelfs een keer een spijker gevonden! Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Met onze hedendaagse technologie en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer in een mum van tijd vastgesteld. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

De experts staan 24 uur per dag voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij snappen heel goed dat een verstopte keukenafvoer voor een onprettige situatie kan zorgen. Wij zijn zeer snel op locatie en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan direct contact op met onze vakspecialisten.

Noodgeval in Haarlemmermeer?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Haarlemmermeer.

Keukenafvoer verstopt in Haarlemmermeer? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak loopt over van water of een nare geur komt op uit de keukenafvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

U weet ongetwijfeld dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen geen goed idee is, maar wist u ook dat zelfs kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk kunnen zijn voor uw keukenafvoer? Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Haarlemmermeer

24/7 service voor uw onderneming in Haarlemmermeer? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij 24/7 beschikbaar voor particulieren, maar ook uw onderneming kunnen wij assisteren wanneer dat nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Haarlemmermeer

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in Haarlemmermeer

Lang last van een verstopte keukenafvoer in Haarlemmermeer? Dankzij onze rioolcamera’s is het probleem snel gelokaliseerd en even snel verholpen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. Het doorspoelen van vet- en etensresten kunt u vermijden, maar de oorzaak van een verstopping ligt niet altijd binnen uw controle. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Wij controleren en reinigen uw keukenafvoer en riolering om u zo te behoeden voor verstoppingen en hoge rekeningen.

Keukenafvoer ontstoppen in Haarlemmermeer?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Haarlemmermeer. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Wilt u meer weten over het ontstoppen van keukenafvoeren? Neem dan contact op met onze monteurs. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht het hele jaar door bereikbaar. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Haarlemmermeer?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Haarlemmermeer is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Haarlemmermeer om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Haarlemmermeer

Verstopte keukenafvoer in Haarlemmermeer? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.

Riool verstopt in Haarlemmermeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Haarlemmermeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Haarlemmermeer? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Haarlemmermeer

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten en arbeidstarieven..

Een verstopte keukenafvoer in Haarlemmermeer kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Haarlemmermeer te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Haarlemmermeer raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen uit Haarlemmermeer voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen Haarlemmermeer