Keukenafvoer ontstoppen Amsterdam

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Amsterdam.

Keukenafvoer ontstoppen in Amsterdam

De keukenafvoer kan makkelijk verstopt raken door dagelijks gebruik; wij hebben zelfs een keer een spijker gevonden! Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Met de assistentie van onze geavanceerde apparatuur en camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Amsterdam staat dag en nacht voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Als professionals zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij zijn zeer snel op locatie en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Last van een verstopte keukenafvoer? Neem dan gelijk contact op met onze experts.

Noodgeval in Amsterdam?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Amsterdam.

Keukenafvoer verstopt in Amsterdam? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer in Amsterdam? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is inmiddels overvol met water of er komt een onaangename lucht uit de keukenafvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

Dat u beter niet uw frituurpan in de gootsteen kunt legen is u vast bekend. Maar dat kleine hoeveelheden vet en olie ook al schadelijk zijn voor uw keukenafvoer is wellicht nieuws voor u. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeepresten kunnen zich blijven ophopen aan de binnenkant van de afvoer. Spoel bij het wassen van uw handen voldoende water door de keukenafvoer om de zeepresten weg te spoelen.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Uw bord of kom even afspoelen lijkt een kleine handeling, maar hier begint het probleem vaak. Grote hoeveelheden, zoals soep of saus, kunt u het beste opvangen in een leeg pak of fles en daarna weggooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Amsterdam

Zoekt u 24/7 service voor uw onderneming in Amsterdam? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet enkel voor particulieren zijn wij dag en nacht actief; uw onderneming kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Amsterdam

Zit de verstopping dieper dan de afvoer? Dat is geen probleem. Onze experts kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Amsterdam

Lang last van een verstopte keukenafvoer in Amsterdam? Dankzij onze rioolcamera’s is het probleem snel gelokaliseerd en even snel verholpen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Helaas zijn verstoppingen niet altijd te voorkomen. U kunt wel opletten met het doorspoelen van vetten en etensresten, maar soms is de oorzaak van een verstopping buiten uw invloedssfeer. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Wij onderzoeken uw keukenafvoer en riolering uitvoerig en reinigen deze indien nodig onmiddellijk, om zo verstoppingen en hoge kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Amsterdam?

U hoeft niet in paniek te raken. Onze vakmannen hebben al jarenlang ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Amsterdam. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Amsterdam?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Amsterdam is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Amsterdam om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Amsterdam

Verstopte keukenafvoer in Amsterdam? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak gepaard met de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.

Riool verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Amsterdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Amsterdam kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Amsterdam te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Amsterdam raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jarenlang ontstoppen wij keukenafvoeren in Amsterdam. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen Amsterdam