Keukenafvoer ontstoppen Rotterdam

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Rotterdam.

Keukenafvoer ontstoppen in Rotterdam

De waarschijnlijkheid dat uw keukenafvoer uiteindelijk verstopt raakt, is hoog. Elke dag stroomt er een mix van voedselresten, zeep en chemicaliën doorheen. Wij hebben zelfs ooit een keer een spijker aangetroffen. Heeft u momenteel een verstopte keukenafvoer? Neem dan contact op met de deskundigen van Regioriool.nl. Met behulp van onze moderne instrumenten, zoals geavanceerde camera’s, kunnen wij snel de oorzaak van het probleem in uw keukenafvoer vaststellen. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

De deskundigen staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Als professionals zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan gelijk contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Rotterdam?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Rotterdam.

Keukenafvoer verstopt in Rotterdam? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand toe gevuld met water of er hangt een onaangename stank uit de keukenafvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

U bent er vast van op de hoogte dat het legen van een frituurpan in de spoelbak niet verstandig is, maar wellicht bent u er niet van bewust dat ook kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Minimale hoeveelheden olie kunnen zich ophopen aan de binnenwand van de afvoer, wat een verstopping kan veroorzaken. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Rotterdam

Voor 24/7 service in Rotterdam is uw bedrijf bij Regioriool.nl aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor individuen dag en nacht, maar ook voor uw bedrijf wanneer de situatie dat vereist.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Rotterdam

Blijk het dat uiteindelijk de afvoer niet verstopt is, maar het riool? Dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft u al een tijdje een verstopte keukenafvoer? Met onze gespecialiseerde rioolcamera’s identificeren wij snel het probleem en lossen het vakkundig voor u op.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Helaas zijn verstoppingen niet altijd te voorkomen. Hoewel u zelf kunt voorkomen dat vet en etensresten doorgespoeld worden, kunt u niet altijd invloed uitoefenen op de oorzaak van een verstopping. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in Rotterdam. Wij inspecteren uw keukenafvoer en riolering zorgvuldig en zullen direct schoonmaken indien noodzakelijk, om zo hoge kosten en verstoppingen te voorkomen.

Keukenafvoer ontstoppen in Rotterdam?

Raak vooral niet in paniek. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Rotterdam. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Wilt u meer weten of heeft u misschien een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met onze specialisten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Rotterdam?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Rotterdam is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Rotterdam om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Rotterdam

Is uw keukenafvoer in Rotterdam verstopt? U kunt dit altijd zelf proberen te verhelpen, echter is dit een flinke klus en kan dat leiden tot schade aan uw keukenafvoer. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.

Riool verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Rotterdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Rotterdam kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Rotterdam te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Rotterdam raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten uit Rotterdam voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Rotterdam