Gootsteen ontstoppen Reusel

30 Minuten arbeid in Reusel incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Reusel

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Reusel. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Reusel en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen uiteraard dat u zich in een vervelende situatie bevindt, we zullen dan ook snel ter plaatse zijn. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in Reusel?

Neem direct contact op! We staan 24/7 voor u klaar.

Een verstopte gootsteen in Reusel, wat nu?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Reusel! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

We hebben hieronder een aantal tips voor u. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Reusel het probleem voor u oplossen.

regioriool

Probeer eerst de plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Maak de wasbak leeg. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Reusel

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Reusel?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Reusel.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Reusel. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Reusel