Gootsteen ontstoppen Bergeijk

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Bergeijk

Gootsteen ontstoppen in Bergeijk

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Bergeijk. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Bergeijk?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig pak de telefoon! U kunt ons 24/7 bereiken.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Bergeijk?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Bergeijk! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Laat onze monteurs in Bergeijk het voor u oplossen.

regioriool

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Maak de wasbak leeg. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Bergeijk

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Bergeijk. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Bergeijk?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Bergeijk.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Bergeijk. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Bergeijk