Gootsteen ontstoppen De Mierden

30 Minuten arbeid in De Mierden incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in De Mierden

Schrik niet, maar uw gootsteen zal vroeg of laat een keer verstopt raken. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van De Mierden. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in De Mierden en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in De Mierden?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Twijfel geen moment! We staan voor u klaar.

Verstopte gootsteen in De Mierden, wat moet u doen?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in De Mierden is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

We hebben hieronder een aantal tips voor u. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Onze monteurs in De Mierden lossen het graag voor u op.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in De Mierden

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in De Mierden. We zijn zeer snel te plaatse wanneer u zich in een noodsituatie bevindt en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in De Mierden?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in De Mierden.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in De Mierden. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen De Mierden