Gootsteen ontstoppen Breda

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis in Breda.

Gootsteen ontstoppen in Breda

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. Wij zijn zelfs een keer een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen. In het geval van een verstopping in de gootsteen zullen wij uw afvoer demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Breda en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie bekeert wanneer uw gootsteen is verstopt. Bel ons gerust, neem contact op via het contactformulier of via WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen door middel van het offerte formulier. Onze monteurs uit Breda schieten u maar al te graag te hulp.

Snel hulp nodig in Breda?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24/7 bereikbaar in de regio Breda.

Verstopte gootsteen in Breda

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt in Breda? Tekens waaraan u kan zien of u te maken heeft met een verstopte gootsteen is water dat niet meer door de gootsteen wegloopt en een vervelende geur in de ruimte. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door te veel etensresten, voorwerpen in de afvoer, te veel kalk in het water of problemen met een leiding. Soms komt het voor dat u dit zelf kan verhelpen. Lukt het niet zelf? Ga dan ook niet door met proberen. Als u doorgaat veroorzaakt het vaak meer problemen dan dat het oplost. Het is dan wijs om de professional van Regioriool.nl uit Breda in te schakelen. Onze deskundige monteurs zullen uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Indien nodig wordt de gootsteen nog gerepareerd met onze professionele materialen.

ontstoppen met plopper

Ontstoppen met plopper

Ga naar uw gootsteen en plaats de plopper over de afvoer. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Om er zeker van te zijn dat dit gewerkt heeft moet u nu de gootsteen nog eens doorspoelen met kokend water.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Plaats als eerst een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Laat het water uit de wasbak lopen. Haal al het vuil weg uit beide delen van de buis en spoel deze schoon met heet water. Vergeet niet de anti-lek ring goed aan te draaien, anders heeft u dadelijk een lekkage in uw keukenkastje.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel de gootsteen door met een handje vol soda en een flinke slok heet water. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna het mengsel weg met wat water.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Breda

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Breda met onze gootsteen ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Inmiddels hebben we al tientallen jaren ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regioriool.nl uit Breda.

Gootsteen ontstoppen in Breda?

Loopt uw gootsteen niet meer leeg? Of hangt er een vervelende geur in de kamer? Helaas zijn dit de kenmerken van een verstopte gootsteen. Neem direct contact op met de experts van Regioriool.nl uit Breda voordat de verstopping erger wordt.

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze andere diensten in Breda

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. We zijn gespecialiseerd in gootstenen, afvoeren en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in gootsteen ontstoppingen in Breda en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Breda