Gootsteen ontstoppen Zundert

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Zundert

Gootsteen ontstoppen in Zundert

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Zundert. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen uiteraard dat u zich in een vervelende situatie bevindt, we zullen dan ook snel ter plaatse zijn. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Spoedgeval in Zundert?

Uw gootsteen verstopt? Twijfel geen moment! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Zundert?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Zundert! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

We hebben hieronder een aantal tips voor u. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Laat onze monteurs in Zundert het voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Zundert

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Zundert?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Zundert.

Een kleine greep uit ons service pakket in Zundert. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Zundert