Gootsteen ontstoppen Oosterhout

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis in Oosterhout. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Gootsteen ontstoppen in Oosterhout

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. Wij zijn zelfs een keer een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen. In het geval van een verstopping in de gootsteen zullen wij uw afvoer demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Oosterhout en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie bekeert wanneer uw gootsteen is verstopt. Bel ons gerust, neem contact op via het contactformulier of via WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen door middel van het offerte formulier. Onze monteurs uit Oosterhout schieten u maar al te graag te hulp.

Snel hulp nodig in Oosterhout?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24/7 bereikbaar in de regio Oosterhout.

Verstopte gootsteen in Oosterhout

Heeft u een verstopping in uw gootsteen en woont u in Oosterhout? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een vervelende lucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Het kan ontstaan zijn door verschillende voorvallen. Het eerste is het doorspoelen van te veel etensresten. Daarnaast kan het ook komen door problemen met de leiding, te veel kalk in het water en voorwerpen die in de afvoer terecht zijn gekomen. Soms komt het voor dat u dit zelf kan verhelpen. Door het te vaak zelf te proberen als het niet lukt kan er vaak meer schade ontstaan, stop dan ook op tijd. Het is dan verstandig om de vakspecialisten van Regioriool.nl uit Oosterhout in te schakelen. Uw gootsteen wordt dan grondig ontstopt en gereinigd door onze ervaren monteurs. Indien nodig zullen wij uw gootsteen ook nog repareren. Wij werken altijd met professionele en hoge kwaliteit materialen.

ontstoppen-met-ploppers

Ontstoppen met plopper

Zet de plopper over de afvoer in de gootsteen. Maak een duwende en trekkende beweging met de plopper. Door dit te doen zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Heeft u dit gedaan? Spoel de gootsteen door met kokend water om er zeker van te zijn dat de verstopping verholpen is.

Ontstoppen

Zwanenhals losmaken

Zet als eerst een emmer onder de zwanenhals. Heeft u dit gedaan? Draai dan pas de ring los. Laat vervolgens het water uit de wasbak lopen. Verwijder nu al het vuil uit beide delen van de buis. Spoel de buis ook grondig schoon met water en sop. Bent u klaar? Draai de anti-lek ring goed aan. Als u dit niet goed aandraait kunnen er lekkages ontstaan.

Riolering

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet een beetje azijn door de gootsteen, het kan zijn dat het hierdoor flink gaat bruisen. Heeft u dit gedaan? Spoel dan nog wat water door de afvoer om het mengsel goed weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Oosterhout

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar in Oosterhout om uw gootsteen te ontstoppen. Wanneer u zich in een noodsituatie bevind zijn wij snel op locatie en verhelpen wij uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundigen. Door de ervaring die wij hebben opgedaan hebben wij een plan van aanpak ontwikkeld waarmee wij uw probleem snel en vakkundig kunnen oplossen. Onze deskundige monteurs gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij hebben altijd de juiste materialen bij ons, waardoor wij direct uw gootsteen kunnen repareren.

Gootsteen ontstoppen in Oosterhout?

Kan het water uit uw gootsteen niet meer weglopen? Of is er een onplezierige geur in de ruimte? Dit zijn helaas de signalen van een verstopte gootsteen. Twijfel dan niet en neem contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl uit Oosterhout. Als u er op tijd bij bent kunnen ergere problemen voorkomen worden.

Hoe voorkomt u een verstopping in de gootsteen in Oosterhout?

Het hebben van een verstopping in uw gootsteen in Oosterhout is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun gootsteen. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aan brengen. Door etensresten door de gootsteen te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Gooi voortaan uw etensresten in de prullenbak.

2. Afvoerzeef

Plaats boven de afvoer van uw gootsteen een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

3. Preventief schoonmaken

U kunt uw afvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw afvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.

4. Vermijd chemische ontstoppers

Merkt u dat uw gootsteen toch verstopt begint te raken? Gebruik dan geen chemische ontstoppers. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ook voor het schoonhouden van uw afvoer raden wij deze sterk af. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw afvoer schoonhouden.
Het kan natuurlijk voorkomen dat uw gootsteen alsnog verstopt raakt. Dit is uiteraard enorm vervelend. Het is dan verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Zo voorkomt u ergere problemen en is het in één keer correct opgelost. Neem contact op met de experts van Regioriool.nl uit Oosterhout als uw gootsteen verstopt is geraakt!

Rioolontstopping

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze andere diensten in Oosterhout

Wij bieden nog veel meer diensten aan naast het ontstoppen van gootstenen. Hieronder vindt u een korte selectie van de diensten die wij aanbieden in Oosterhout. Gootstenen ontstoppen is één van de specialismes van onze ervaren monteurs. Zelfs voor het repareren van het riool bent u bij ons op het juiste adres.

Riool verstopt in Oosterhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Oosterhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt  in Oosterhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen gootsteen ontstoppen Oosterhout

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Wilt u uw gootsteen zelf ontstoppen of wilt u het gelijk door een expert laten doen? Beide opties zijn mogelijk. Zelf kunt u uw gootsteen proberen te ontstoppen met een plopper. Als dit niet werkt kunt u het ook nog proberen met het doorspoelen van de afvoer met heet water en een scheut soda. Is uw gootsteen hierna nog steeds verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een ernstige verstopping. Ga dan niet door met het proberen te ontstoppen van uw gootsteen. U kunt dan namelijk meer schade aanbrengen. Ons advies is om dan een expert in te schakelen. Een expert beschikt over de juiste kennis en materialen voor het ontstoppen van uw gootsteen. Daardoor weet u meteen zeker dat het in één keer goed gebeurt.

Als u uw gootsteen laat ontstoppen door een expert is er helaas geen standaard prijskaartje aan te hangen. Elke loodgieter rekent andere prijzen en elke verstopping is anders. Als u door ons het bad laat ontstoppen kunt u altijd rekenen op voordelige tarieven. Voor een volledige prijsindicatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Een verstopte gootsteen in Oosterhout ontstaat meestal door etensresten, zeepresten en overige materialen die in de afvoer van de gootsteen terecht zijn gekomen. Deze resten kunnen voor een ophoping in de afvoer zorgen, waardoor uiteindelijk de afvoer verstopt raakt.
Kenmerken van een verstopte gootsteen zijn een vervelende rioollucht, water wat niet meer goed wegloopt of een overstroomde gootsteen.
Dat kan zeker, Regioriool is 24 uur per dag bereikbaar voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Oosterhout.

Contact opnemen?

Al jarenlang ontstoppen wij gootstenen in Oosterhout. Ons streven is om altijd diensten te verlenen die snel, vakkundige, vriendelijk en betrouwbaar zijn.

Gootsteen ontstoppen Oosterhout